• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesinde burun estetiği

Benim arkadaşım adana devlet hastanesinde olmuştu ve gerçekten harika olmuştu çok beğenmiştik son halini

Benim arkadaşım adana devlet hastanesinde olmuştu ve gerçekten harika olmuştu çok beğenmiştik son halini
Peki arkadaşınız da sorunlar oldu mu burunla ilgili işte mesala çok şişlik eğrilik yamukluk ne gözüktü mu gözüne yada gecrkten ilk hali ile son hali farklı mi oluyor

Kesinlikle yamukluk gibi şeyler hiç olmadı beraber kalıyorduk o zaman şahit oldum baya ilk yapıldığında çok güzeldi son hali de oldukça güzeldi karadenizli gibi burnu vardı minnoş bir şeye dönüşmüştü :D

Kesinlikle yamukluk gibi şeyler hiç olmadı beraber kalıyorduk o zaman şahit oldum baya ilk yapıldığında çok güzeldi son hali de oldukça güzeldi karadenizli gibi burnu vardı minnoş bir şeye dönüşmüştü :KK70:
Bnmde ilk hali çok güzeldi ama bir ayı geçtikçe sorunlar başladı doktor geçer diyor ama bn zmanin geçmesini bekliyorum masajda yapıyorum inşallah düzelir her şey

Bnmde ilk hali çok güzeldi ama bir ayı geçtikçe sorunlar başladı doktor geçer diyor ama bn zmanin geçmesini bekliyorum masajda yapıyorum inşallah düzelir her şey
yok kesinlikle onda hiçbir sıkıntı olmamıştı inşallah istediğiniz gibi olur

Merhaba bende devlette olmak istiyorum
Antalya'da olan var mı?

Merhaba ben de randevu aldım ameliyat için ama çok endişeliyim 😑 Kayseri’de yaşamıyorum . Pek bilgi de alamadım doktorları hakkında .
Bende ameliyat olmam lazım. Devlet mi özel mi karar veremedim.
Devlette ne kadar peki bilginiz var mı ücret konusunda

Bende ameliyat olmam lazım. Devlet mi özel mi karar veremedim.
Devlette ne kadar peki bilginiz var mı ücret konusunda
Daha önce 2 bin di ama güncelleme oldu vezne den bilgi al dediler ama yapılacak işlem in tam kodu yazılmadıgı için fiyat vermedi vezne .

Ben o doktora yazmıştım estetik yapıyor musunuz diye gerekli görürsem burunda nefes almayı engelleyen bir durum varsa yapıyorum demişti ona göre gidin derim ve çok da iyi yaptığı söylenemez

Daha önce 2 bin di ama güncelleme oldu vezne den bilgi al dediler ama yapılacak işlem in tam kodu yazılmadıgı için fiyat vermedi vezne .
Teşekkür ederim 😍 sizin burnunuzdaki sorun ne, benim ara ara tıkanır nefes alamam geceleri bu yüzden çok defa utanırım.

Back