- 29 Ocak 2022
- 16
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi thoughtgful
arkadaşlar Kayseri şehir hastanesinde burun estetiği olan var mı ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bn Kayseri de olmadım ama Nevşehir devlet hastanesi de oldumarkadaşlar Kayseri şehir hastanesinde burun estetiği olan var mı ??
Gerçek isminizi sakıncası yoksa sorabilir miyim . Şimdilik bekliyorum bakalım zmanla anlayacağım çünkü tamda istediğim gibi değil yada istigraminiz var mı ordan resim ne atsakMemnun musunuz peki?
Peki arkadaşınız da sorunlar oldu mu burunla ilgili işte mesala çok şişlik eğrilik yamukluk ne gözüktü mu gözüne yada gecrkten ilk hali ile son hali farklı mi oluyorBenim arkadaşım adana devlet hastanesinde olmuştu ve gerçekten harika olmuştu çok beğenmiştik son halini
Buradan dosya ekle kısmından atsanız bana özelden olur muGerçek isminizi sakıncası yoksa sorabilir miyim . Şimdilik bekliyorum bakalım zmanla anlayacağım çünkü tamda istediğim gibi değil yada istigraminiz var mı ordan resim ne atsak
Bnmde ilk hali çok güzeldi ama bir ayı geçtikçe sorunlar başladı doktor geçer diyor ama bn zmanin geçmesini bekliyorum masajda yapıyorum inşallah düzelir her şeyKesinlikle yamukluk gibi şeyler hiç olmadı beraber kalıyorduk o zaman şahit oldum baya ilk yapıldığında çok güzeldi son hali de oldukça güzeldi karadenizli gibi burnu vardı minnoş bir şeye dönüşmüştü
yok kesinlikle onda hiçbir sıkıntı olmamıştı inşallah istediğiniz gibi olurBnmde ilk hali çok güzeldi ama bir ayı geçtikçe sorunlar başladı doktor geçer diyor ama bn zmanin geçmesini bekliyorum masajda yapıyorum inşallah düzelir her şey
İnşallah cnm tşk ederim umarim geçeryok kesinlikle onda hiçbir sıkıntı olmamıştı inşallah istediğiniz gibi olur
Merhaba ben de randevu aldım ameliyat için ama çok endişeliyim Kayseri’de yaşamıyorum . Pek bilgi de alamadım doktorları hakkında .arkadaşlar Kayseri şehir hastanesinde burun estetiği olan var mı ??
Hangi doktora aldınız acaba ?Merhaba ben de randevu aldım ameliyat için ama çok endişeliyim Kayseri’de yaşamıyorum . Pek bilgi de alamadım doktorları hakkında .
Bende ameliyat olmam lazım. Devlet mi özel mi karar veremedim.Merhaba ben de randevu aldım ameliyat için ama çok endişeliyim Kayseri’de yaşamıyorum . Pek bilgi de alamadım doktorları hakkında .
Mehmet Yaşar a aldım . İnternette sadece onunla ilgili bir iki yorum buldum . Ama instagram hesabından da incelediğimde pek de hoşuma gitmedi . Sonuçta plastik cerrah değil .Hangi doktora aldınız acaba ?
Daha önce 2 bin di ama güncelleme oldu vezne den bilgi al dediler ama yapılacak işlem in tam kodu yazılmadıgı için fiyat vermedi vezne .Bende ameliyat olmam lazım. Devlet mi özel mi karar veremedim.
Devlette ne kadar peki bilginiz var mı ücret konusunda
Mehmet Yaşar a aldım . İnternette sadece onunla ilgili bir iki yorum buldum . Ama instagram hesabından da incelediğimde pek de hoşuma gitmedi . Sonuçta plastik cerrah değil .
Teşekkür ederim sizin burnunuzdaki sorun ne, benim ara ara tıkanır nefes alamam geceleri bu yüzden çok defa utanırım.Daha önce 2 bin di ama güncelleme oldu vezne den bilgi al dediler ama yapılacak işlem in tam kodu yazılmadıgı için fiyat vermedi vezne .