Devlet Hastanesinde burun estetiği ve çene implantı yaptıracağım önerileriniz var mı?

bebegimari

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2020
14
4
1
23
Merhabalar.. Buraya az evvel üye oldum ve direkt konumu acıyorum. Ben yıllardır takip ederim fakat üye olmamıştım. İşte şimdi aranızdayım. 19 yaşındayım ve ciddi bir burun, çene problemim var. Öğrenci olunca bütçe yeterli gelmiyor mecburen devlet hastanesinde karar kıldım. Ben öncelik olarak burun dedim doktorum da 3000 fiyat çıkardı. Sonrasında çenem de geride diyince bana "evet biz hastaları etkilememek için söylemiyoruz fakat farkında olduğun bir durumsa onun için ya çene implantı ya da çift çene ameliyatı yapılıyor fakat çift çene maddi açıdan da iyileşme süreci olarak da sıkıntılı bir dönem" dedi. Benim de implant daha işime geldi kızlar dişlerim konusunda vs büyük sıkıntım yok tel takmak istemiyorum. Çene için de 3000 fiyat biçti ama en az nisan mayıs şu an ameliyatlar durdu pandemi dolayısıyla dedi. Özelde bunların ikisini 11 bine yaparız diye de ekledi fakat öğrencilik başa bela işte öyle bir bütçem yok el mahkum beklemedeyim. Şimdi asıl sorulara geçiyorum. Bu bekleme süreci İstanbul içi tüm devlet hastanelerinde böyle mi?? Bilgisi olan varsa beni aydınlatsın lütfen. İkisini bir arada olmak beni iyileşme sürecinde çok yorar mı? Çene implantı hakkında ne düşünüyorsunuz sizce yüzüm çok uzar mı epey geride ve küçük bir çene uzaması işime de gelir açıkçası... Çirkin olması korkum. Çene ucu öne çıkınca benim kemiksiz çene hattım çok belirgin olur ve jawline yaptırma gereksinimi doğar mı? Eveeettt bu kadar sorularım bilgilendirir, yorum yaparsanız çok mutlu oluruumm

Çene için bişey diyemem ama burun riskli şöyleki; ablamda lise zamanları baya sorunluydu burundan özel bi yerde 3 binde yakın bi fiyata burun ameliyatı oldu bundan 8 sene önce falaan yıllar geçti gecen sene burnu çöktü nefes alamaz hale geldı ama maddiyattan dolayıı beklemek zorunda kaldı en son doktor doktor gezdi özel oldukları halde yapmak istemediler ve cok yuksek fiyat cıkardılar en son baya arasırarak bi doktor buldu 16 bine oraya yaptırdı ama daha önce yaptrıdıgı doktor burnunda tüm kemık ve kıkırdakları cıkardıgı ıcın kaburgasından kıkırdak alark yaptı şuan memnun böyle sorun yasada ve burnu çöktü asagı dogru ondan herkes yapamadı yani demem o ki maddi açıdann bekle öyle güzel özel bi yerde yaptır çunku sonu kötü olunca daha pahalı ve daha kötü oluyor

aaa çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten büyük şanssızlık olmuş neyse ki şu an memnun fakat yıllar içinde devlet hastaneleri burun konusunda epey ilerleme gösterdi tanıdıklarımda yaptıranlar oldu memmnunlar o sebeple biraz içim rahat davranıyorum ve ablanız da özelde olmuş ve sekiz sene önce verdiği ücret o zamanlar için aslında az değilmiş bence doktor talihsizliği mi ki

doktor talihsizliği bencede :/ ama cevrenızde varsa memnun olan devlet hastanesinde yaptırıp bu güzel birşey bızım cevremızde yoktu örnekleri ondan dolayıda cekıngen davranmıs olabiliriz

evet çenem geride ve küçük bilemedim bu implant işini ya aklım çok karıştı
Merhaba canım. Burun ameliyatını kesin yaptır. Devlette de güzel sonuç alan çok tanıdığım var. Böyle bir imkan varken özele gerek yok. Çene implantı sıkıntılı. Çünkü yaptırıp çıkaran çok var. Ağrı yaptığını diyorlar. Çenene dolgu çok daha iyi olur. Yağ dolgusu olabilir. Benim tavsiyem önce burununu yaptır. Sonucu gör. Belki burun küçülünce çene geride kalmaz. Acele etme. Ama burnunu yaptır. Çünkü güzelliğine çok şey katacak.

Çene icin ortadonti ile gorusmen daha mantikli arastirabilirsin , kendi ceneni uzatiyorlar ama mesakatlidir cene islemleri ve sonrasi

Çene icin ortadonti ile gorusmen daha mantikli arastirabilirsin , kendi ceneni uzatiyorlar ama mesakatlidir cene islemleri ve sonrasi
evet görüşeceğim fakat işte plastik cerrahide tel ve çift çene ameliyatı çok meşakkatli olur çene implantı daha kolay bir işlem denince ben de açıkçası dislerimden memnun olduğum için implanta yöneldim

merhaba, çok haklısın. burun ameliyatı kesinlikle öncelik. devlet hastanelerinde ameliyatlar açılır açılmaz yaptıracağım. dolgu ile keşke hallolacak olsa benim çene epey geride ve minik. dolgu pek işe yaramaz açıkçası. ya çift çene ya da implant ama dediğin gibi implanttan memnun kalmayan da çokmuş. genelde çok büyük oldu diyorlar çıkartanlar ama benim de çok küçük çenem belki ben mutlu olurum implantla bilemedim kii çift çene de çok meşakkatli. öyle bir dinlenme ve sürece girmek için vaktim de yok açıkçası sabrım da bilemedimmm.

Yaptırdıysanız bana da bilgi verir misiniz aynı ameliyatları düşünüyorum

Burnuna darbe falan mı aldı niye durdukyere çöktüki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…