Devlet hastanesinde burun estetigi onerir misiniz ?

Graveyardgoat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
126
-35
Kizlar benim butcem en fazla 5 bin. burnuma da deviasyon+estetik yaptirmak istiyorum. arastirgidim kadari ile 5 bin lira butce ile bu iki ameliyati ozelde işinin ehli bir doktora yaptirmam mumkun degil gibi gorunuyor. lutfen bana yardimci olun psikolojim mahvoldu. Devlet hastanesinde estetik olmak pismanlik midir? onerdiginiz doktor ve hastane var mi ? 5 bin butce ile ameliyat edecek bildiginiz iyi bir doktor var mi ?

Sehir belirtmemissin
Ankara da 17 gun once oldum ankara sincan nafiz korez devlet hastanesi doktor esabil eker hem kemik egriydi duzeltti hem etleri aldi hemde ucunu torpuledi cok memnunum burda actigim konularda resimlerim de var bakabilirsin

Canim ilk defa uye oluyorum acemiligime verin. istanbul veya tekirdag istiyorum. ankaradaki doktorlari cok methediyorlar ama maalesef gelemem

Kizlar benim butcem en fazla 5 bin. burnuma da deviasyon+estetik yaptirmak istiyorum. arastirgidim kadari ile 5 bin lira butce ile bu iki ameliyati ozelde işinin ehli bir doktora yaptirmam mumkun degil gibi gorunuyor. lutfen bana yardimci olun psikolojim mahvoldu. Devlet hastanesinde estetik olmak pismanlik midir? onerdiginiz doktor ve hastane var mi ? 5 bin butce ile ameliyat edecek bildiginiz iyi bir doktor var mi ?
5bine istanbulda çok rahat bunu yaptırabilirsin açık istiyorsan alpaslan yıldırım kapalı düşünüyorsan reşit burak kayan öneririm.

X