Devlet hastanesinde burun estetiği olacağım bir gelir misiniz lütfen?

cmpunkk011

Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2017
63
12
8
26
Merhabalar numune eğitim araştırma hastanesinde burun estetiği olacağım doktorla görüşmüştük film istedi bugün film sonucunu aldım doktor salı günü polikinlikte olurmuş salıyı bekliyorum şimdi.Filmde burnumda sol tarafında daralma sağ tarafında hafif eğrilik bir tane daha birşey vardı yani 3 tane sorun çıktı böyle burnumda.Ben sadece estetik için gitmiştim öyle nefes problemim felan yoktu aslında.Burnumun görüntüsü gerçekten çok kötü kocaman kemer var ve aşağı inik burnum.Doktorun yanına ilk gittiğimde fiyat olarak 2.200 tl ama filmden sonra değişebilir dedi.Şimdi ablalar benim burnumda 3 tane sorun çıktı ücret düşer mi acaba maddi durumumuz pek yokta.Dediğim gibi asıl istediğim burun estetiği benim isterse burun estetiği iyi olsunda bu daralma eğrilik gene olsun razıyım Fiyatı düşer değil mi ?

Pek zannetmiyorum devlet hastanesindekiler zaten kulak burun boğazcı estetikten çok anlamıyorlar yani . Sorunları bırakıpta şekle yönelmeleri çok zor işleri sağlık estetik değil

Pek zannetmiyorum devlet hastanesindekiler zaten kulak burun boğazcı estetikten çok anlamıyorlar yani . Sorunları bırakıpta şekle yönelmeleri çok zor işleri sağlık estetik değil
Doktorum plastik cerrah ve görüştüğümüzdede zaten sadece estetik içinmi istiyorsun baska bir rahatsızlııgın varmı dedi bende galiba yok dedim.Sadece sorunu yaptıracak olsam kbb zaten yapar.Ben bedava demiyorum 2.200 tl fiyat biçti 1.500 tl olur mu diyorum devlet karsılar sorunlarımı oda 1500 tlye estetik yapar diye düşünüyrum ?

Heee ben kkb a gittiniz o fiyat verdi sandım bilemiyorumki yapabilir ama bence biraz daha biriktir ve toplu hallet sonra sorun çıkarmasın karşına ilerde

Canım ben de benzer şekilde üniversite hastanesinde ameliyat olucam. SGK burun içi problemlerini karşılıyo ama estetiği karşılamaz. Doktorun sana biçtiği estetik fiyatı ekstra ücret almaz ama keyfi isterse estetik için indirim yapabilir. Sanmıyorum ama daha meşakatli bi ameliyat olcağı için ilk fiyattan düşmez bence.

Devlet sorunu karsılarsa doktor devletten extradan para almıyor mu?Alıyorsa indirim yapması gerek diye düşünüyorum

Evet emin kapi 2 200 e yapiyor onunlada gorusmustum iyi bir doktordu onun ameliyatlari daha erken olabiliyor . Erhan coskuna olacam bende karmarinoplasti yapiyor sehir hastanesine gecmis askin tufekcideydi 1600 du simdi 2500 civari dedi bakalim 29 aralikta ameliyat gunu iyi olcak ins doktora guveniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…