betulrahimi Üye Kayıtlı Üye 4 Kasım 2022 793 181 22 27 Ocak 2023 Konu Sahibi betulrahimi #1 Devlet hastanesinde aşılama ücreti ödeniyor mu Çocuğum yok ilk aşılama olucak sigortam var
H Hamilelikicin Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 164 50 26 27 Ocak 2023 Konu Sahibi betulrahimi #2 Ben 2 kere yaptırdım 200 lira bişey ödeniyordu
E Esra121321 Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2021 75 9 21 29 Ocak 2023 Konu Sahibi betulrahimi #3 Hamilelikicin .!.: Ben 2 kere yaptırdım 200 lira bişey ödeniyordu Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu peki. Kaç kere yapabiliyorsunuz bunu
Hamilelikicin .!.: Ben 2 kere yaptırdım 200 lira bişey ödeniyordu Genişletmek için tıkla... Sonuç ne oldu peki. Kaç kere yapabiliyorsunuz bunu
yirmibesekim Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2021 2.584 1.270 29 Ocak 2023 Konu Sahibi betulrahimi #4 betulrahimi .!.: Devlet hastanesinde aşılama ücreti ödeniyor mu Çocuğum yok ilk aşılama olucak sigortam var Genişletmek için tıkla... Ben ödemedim doktor söyledi hatta devletin 3 ücretsiz aşılama hakkı var diye daha 4 günümdeyim
betulrahimi .!.: Devlet hastanesinde aşılama ücreti ödeniyor mu Çocuğum yok ilk aşılama olucak sigortam var Genişletmek için tıkla... Ben ödemedim doktor söyledi hatta devletin 3 ücretsiz aşılama hakkı var diye daha 4 günümdeyim
H Hamilelikicin Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2021 164 50 26 30 Ocak 2023 Konu Sahibi betulrahimi #5 Esra121321 .!.: Sonuç ne oldu peki. Kaç kere yapabiliyorsunuz bunu Genişletmek için tıkla... İki kere canım ikiside olumsuz oldu maalesef tüp bebege yönlendirdiler rapor çıkardık o arada 17 kilo verdim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
Esra121321 .!.: Sonuç ne oldu peki. Kaç kere yapabiliyorsunuz bunu Genişletmek için tıkla... İki kere canım ikiside olumsuz oldu maalesef tüp bebege yönlendirdiler rapor çıkardık o arada 17 kilo verdim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim
H hnfemn Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2017 2 0 27 1 Şubat 2023 Konu Sahibi betulrahimi #6 betulrahimi .!.: Devlet hastanesinde aşılama ücreti ödeniyor mu Çocuğum yok ilk aşılama olucak sigortam var Genişletmek için tıkla... Yok ödenmiyor çatlatma ignesini eczaneden para ile alıyorsunuz
betulrahimi .!.: Devlet hastanesinde aşılama ücreti ödeniyor mu Çocuğum yok ilk aşılama olucak sigortam var Genişletmek için tıkla... Yok ödenmiyor çatlatma ignesini eczaneden para ile alıyorsunuz
E Esra121321 Üye Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2021 75 9 21 5 Şubat 2023 Konu Sahibi betulrahimi #7 Hamilelikicin .!.: İki kere canım ikiside olumsuz oldu maalesef tüp bebege yönlendirdiler rapor çıkardık o arada 17 kilo verdim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim Genişletmek için tıkla... Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bizim burda yapılmıyormuş özel hastane hariç. Maddi açıdan zorlanacağız ama bakalım hayırlı olsun tekrardan
Hamilelikicin .!.: İki kere canım ikiside olumsuz oldu maalesef tüp bebege yönlendirdiler rapor çıkardık o arada 17 kilo verdim geçen hafta hamile olduğumu öğrendim Genişletmek için tıkla... Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Bizim burda yapılmıyormuş özel hastane hariç. Maddi açıdan zorlanacağız ama bakalım hayırlı olsun tekrardan