- 6 Mart 2021
- 28
- 11
- 3
- 31
Selam kızlar geçen ay ovulasyonla ilgili bilgi alışverişim olmuştu lakin ovulasyondan önce daha büyük problemin varmış PCOS ! Anlayamadığım bir durum var hormon testlerimde herşey yolundaydı (Ek olarak resimleri ekliyorum) bazıları bir tık yüksekti sadece ama normal düzeydeydi 2 hastane 3 doktor tecrübem oldu 1 i kadın doğum hastanesiydi diğeri normal devlet eğitim araştırma il gittiğim doktor herşey normal çalışmalara devam edin tedavi erken dedi (buarada ilk 6 ay içindeyiz) ikinci doktor covid var gebelik önermiyorum dedi ( söyleyiş tarzını tahmin edebilirsiniz ) ultroson bile bakmadan üstelik gebelik varmı yokmu bilmeden hormonların yüksek 2 ay düzenle diyip kadın doğum ilacı yazdı 3. Doktorumdan öğrendim PCos olduğunu sağda bir solda 1 tane egzersiz yeme düzeni değiştir dedi anlayamadığım şu devlet hastanesi yumurta takibi yapıyormu yapıyorsa dememe rağmen neden neden burada yapılmıyor dedi yol göstermiyorlar bir an önce ne yapılması gerekiliyorsa yapmak istiyorum çok mutsuzum çok teşekkür ederim şimdiden