Devlet hastanesi ve estetik ameliyat

SoniaBlade

gülümse :)
Kayıtlı Üye
13 Mart 2014
65
20
18
34
Kızlar ben izmirde yasıyorum öğrenciyim. Ozel kliniklerde estetik ameliyatlar cok pahalı çalışsam bile o kadar parayı denklestirmem okurken mümkün değil 😞 acaba devlet hastanesinde ameliyat olan var mı ve sonucları, fiyatları hakkında bilgi verebilir mısınız? Göz kapağı estetigi ve dudak dolgusu ya da burun küçültme ameliyatından ikisini yaptırsam bile yeterli. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar ☺

ne amelitati

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızma ama oldu olacak komple yüzünü değiştir

Paket yaparlar belki.

Yasin kucuk sanirim , ileride fikrin degisebilir ve estetik ameliyat bir kere yapilir . Revizyon ameliyatlari gercekten zor oluyor. Hem yas, hem para bakimindan belirli bir olgunluga gelmeden bunlari dusunme bence.

Kızma ama oldu olacak komple yüzünü değiştir

Kızmam ben eleştiriye açığım kız göz kapağı genetik düşük ve kitap okurken beni zorluyor bu ameliyatı mecbur yaptirmaliyim ama asimetri sorunundan korkuyorum ayrıca pahalı bir operasyon. Dudak ya da burun da o kadar onemli değil ama bi dudak dolgusu artık herkes yapiyo yüzümü komple değiştirmez

Paket yaparlar belki.

Yasin kucuk sanirim , ileride fikrin degisebilir ve estetik ameliyat bir kere yapilir . Revizyon ameliyatlari gercekten zor oluyor. Hem yas, hem para bakimindan belirli bir olgunluga gelmeden bunlari dusunme bence.

21 yaşındayım benim demek istediğim göz kapağı ameliyatı mecbur yapmalıyım günlük yaşamımda rahatsız ediyor kitap okurken ders çalışırken o yüzden mecburum

önce bir doktor muayenesine gidin eğer zaten görmenizi engelleyecek ya da hayat kalitenizi çok düşürecek olduğuna kartar verirse zaten uygun bölümle konuşup ameliyat ister bu zaten estetikten çok zorunlu olur. burun kemiği eğri olan birinin nefes almada zorlanması sonucu mecburi ameliyat olması gibi elzem durumlarda doktor karar verir buna.
yine de iyi düşünmek gerek ya sonuç eskisinden daha kötü olursa?

İste para elbet bulunur ama en cok sonuçtan korkuyorum. Muayene oldum fakat doktor ben göz kapağı ameliyatı yapmıyorum deyip geçiştirdi tecrubesizdi anlaşılan. Bana ameliyat icin bes altı yıl bekleyebilirsin maddi acıdan zorlanacağım icin. Beklemekten başka care yok. En önemlisi sonuc tabii ki cok kötü operasyonlar pişman olanları okuyorum burda ve hep vazgeçiyorum ama cok iyi sonuc alanları da görünce hevesleniyorum

21 yaşındayım. Maddi acıdan sıkıntım olmasa ben de diğer arkadaslarım gibi 18imde ameliyat olurdum ama gercekten sonucların guzel olmayacağı gibi fiyatlar da cok yüksek

Diger arkadaslarinin 18'inde yapmasi bu sacmaligin mantikli oldugunu gostermez, soyledigin korkunc bir sey...
Evet goz kapagi dusuklugu eger hayat kaliteni dusuruyorsa cerrahi mudahale yapilabilir ama yok dudak sisirdim, yok burun kuculttum, henuz senin yuzunun sekli bile tam oturmadi biliyorsun di mi?!!

Annem gözünteki kist için çok iyi bir doktor tarafından özel hastanede göz ameliyatı oldu. Ona rağmen kesim işleminden dolayı fark var.
Kaldıki devlet daha özensiz, göz ameliyatını riske atma bence.
Ayrıca yaşın küçük bu kadar işlem için, biraz daha süre tanı kendine

21 yaşındayım. Maddi acıdan sıkıntım olmasa ben de diğer arkadaslarım gibi 18imde ameliyat olurdum ama gercekten sonucların guzel olmayacağı gibi fiyatlar da cok yüksek

18 inde ameliyat olmak iyi degil, sahsi fikrim 25 yasini beklemelisin ve doktorunu iyice arastirmalisin. Iyi bir doktor bazen ameliyata gerek gormez geri cevirir. O yuzden iyi bir doktora gorundugune emin ol. Sonra kapi kapi revizyon icin doktor arama.

Son düzenleme:

Evet ama devlet hastanesinde de guzel sonuclar oluyor gerçi burun icin öyle. Henüz doktorlar göz kapagi icin cok cok iyi sonuclar veremiyor genel olarak

Bi dudak dolgusu neden korkunç olsun zaten zamanla eriyor. Gecici olması cazip geliyor en azından dolgun dudagin bana yakisip yakismadigini merak ediyorum.

Devlet hastanesinde deneyimi olan yok galiba neyse kızlar konu kapanabilir bazılarınız yasımı bahane etti ama bana kalırsa maddiyat onemli. Herkese iyi forumlar.

Devlet hastanesinde deneyimi olan yok galiba neyse kızlar konu kapanabilir bazılarınız yasımı bahane etti ama bana kalırsa maddiyat onemli. Herkese iyi forumlar.

Niye bahane edelim yahu yüzünde kalıcı istenmeyen bi'şey olsa da sen çekeceksin, güzel bi'şey olsada.
Yazanların çoğu yaşça senden büyük bence dikkate al bunu.
Yüzümüz acaba dolgun dudak nasıl durur diye meraktan işlem yaptırabileceğimiz kadar değersiz değil.
Geçiçi deniyo ama sonuçta işlem yapılıyo, öncekinden illaki farklı olur.
Ben de miyop var gözümü çizdiricem 24 yaşında hala erteliyorum, araştırıyorum bi'eksisi var mı diye...

Son düzenleme:
Bi dudak dolgusu neden korkunç olsun zaten zamanla eriyor. Gecici olması cazip geliyor en azından dolgun dudagin bana yakisip yakismadigini merak ediyorum.

Neden korkunc biliyor musun? Senin yuzun deneme tahtasi degil, 18 yasinda cerrahin yaninda solugu almak bir diger korkunc nokta...21 yasindasin di mi? Bir ornek, yapay yapay gezmeye ihtiyacin mi var senin?!!
Burda bir bahanenin arkasina neden siginalim, yazilan her sey senin iyiligin icin, istersen git kafani toptan aldir, banane, ama ben ne yapiyorum diye de bir dusun, tek derdim o...
Maddiyat, maddiyat diyip durdun, allahtan maddiyat engeli varda dizginleniyorsunuz...

iyi bır doktor bulabıldınız mı bari

göz kapagı ameiliyatını avrupa göz hastanesi gercekten düşüklük varsa ücretsiz yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…