- 13 Mart 2014
- 65
- 20
- 18
- 34
- Konu Sahibi SoniaBlade
-
Kızlar ben izmirde yasıyorum öğrenciyim. Ozel kliniklerde estetik ameliyatlar cok pahalı çalışsam bile o kadar parayı denklestirmem okurken mümkün değil 😞 acaba devlet hastanesinde ameliyat olan var mı ve sonucları, fiyatları hakkında bilgi verebilir mısınız? Göz kapağı estetigi ve dudak dolgusu ya da burun küçültme ameliyatından ikisini yaptırsam bile yeterli. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar ☺
Kızlar ben izmirde yasıyorum öğrenciyim. Ozel kliniklerde estetik ameliyatlar cok pahalı çalışsam bile o kadar parayı denklestirmem okurken mümkün değil 😞 acaba devlet hastanesinde ameliyat olan var mı ve sonucları, fiyatları hakkında bilgi verebilir mısınız? Göz kapağı estetigi ve dudak dolgusu ya da burun küçültme ameliyatından ikisini yaptırsam bile yeterli. Yardımlarınızı bekliyorum kızlar ☺
Kızma ama oldu olacak komple yüzünü değiştir
Paket yaparlar belki.
Yasin kucuk sanirim , ileride fikrin degisebilir ve estetik ameliyat bir kere yapilir . Revizyon ameliyatlari gercekten zor oluyor. Hem yas, hem para bakimindan belirli bir olgunluga gelmeden bunlari dusunme bence.
Kac yasindasin, merak ettim?
Kızmam ben eleştiriye açığım kızgöz kapağı genetik düşük ve kitap okurken beni zorluyor bu ameliyatı mecbur yaptirmaliyim ama asimetri sorunundan korkuyorum ayrıca pahalı bir operasyon. Dudak ya da burun da o kadar onemli değil ama bi dudak dolgusu artık herkes yapiyo yüzümü komple değiştirmez
önce bir doktor muayenesine gidin eğer zaten görmenizi engelleyecek ya da hayat kalitenizi çok düşürecek olduğuna kartar verirse zaten uygun bölümle konuşup ameliyat ister bu zaten estetikten çok zorunlu olur. burun kemiği eğri olan birinin nefes almada zorlanması sonucu mecburi ameliyat olması gibi elzem durumlarda doktor karar verir buna.
yine de iyi düşünmek gerek ya sonuç eskisinden daha kötü olursa?
21 yaşındayım. Maddi acıdan sıkıntım olmasa ben de diğer arkadaslarım gibi 18imde ameliyat olurdum ama gercekten sonucların guzel olmayacağı gibi fiyatlar da cok yüksek
Kızmam ben eleştiriye açığım kızgöz kapağı genetik düşük ve kitap okurken beni zorluyor bu ameliyatı mecbur yaptirmaliyim ama asimetri sorunundan korkuyorum ayrıca pahalı bir operasyon. Dudak ya da burun da o kadar onemli değil ama bi dudak dolgusu artık herkes yapiyo yüzümü komple değiştirmez
21 yaşındayım. Maddi acıdan sıkıntım olmasa ben de diğer arkadaslarım gibi 18imde ameliyat olurdum ama gercekten sonucların guzel olmayacağı gibi fiyatlar da cok yüksek
Annem gözünteki kist için çok iyi bir doktor tarafından özel hastanede göz ameliyatı oldu. Ona rağmen kesim işleminden dolayı fark var.
Kaldıki devlet daha özensiz, göz ameliyatını riske atma bence.
Ayrıca yaşın küçük bu kadar işlem için, biraz daha süre tanı kendine
Diger arkadaslarinin 18'inde yapmasi bu sacmaligin mantikli oldugunu gostermez, soyledigin korkunc bir sey...
Evet goz kapagi dusuklugu eger hayat kaliteni dusuruyorsa cerrahi mudahale yapilabilir ama yok dudak sisirdim, yok burun kuculttum, henuz senin yuzunun sekli bile tam oturmadi biliyorsun di mi?!!
Devlet hastanesinde deneyimi olan yok galiba neyse kızlar konu kapanabilir bazılarınız yasımı bahane etti ama bana kalırsa maddiyat onemli. Herkese iyi forumlar.
Bi dudak dolgusu neden korkunç olsun zaten zamanla eriyor. Gecici olması cazip geliyor en azından dolgun dudagin bana yakisip yakismadigini merak ediyorum.
Devlet hastanesinde deneyimi olan yok galiba neyse kızlar konu kapanabilir bazılarınız yasımı bahane etti ama bana kalırsa maddiyat onemli. Herkese iyi forumlar.
göz kapagı ameiliyatını avrupa göz hastanesi gercekten düşüklük varsa ücretsiz yapıyorKızmam ben eleştiriye açığım kızgöz kapağı genetik düşük ve kitap okurken beni zorluyor bu ameliyatı mecbur yaptirmaliyim ama asimetri sorunundan korkuyorum ayrıca pahalı bir operasyon. Dudak ya da burun da o kadar onemli değil ama bi dudak dolgusu artık herkes yapiyo yüzümü komple değiştirmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?