• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devlet hastanesi ve doğum

beyaz sabun

Guru
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
189
1
296
Mersin
meraba arkadaşlar.şuan 5 aylık hamileyim ve normal doğumdan çoook korkuyorum.o yüzden kesinlikle sezeryan ile doğum yapmak istiyorum.ama özel hastaneler biraz pahalı geliyor bana.devlet hastanelerinde durum nasıl tam bilemiyorum.doktorumla henüz konuşmadım.devlet hastanelerinde isteğe bağlı sezeryanı kesinlikle yapmıyorlar mı.ya da hangi durumlarda sezeryana başvuruluyor.
devlet hastanesinde isteğe bağlı sezeryan doğum varsa bilgilendirirse çok memnun olacağım.çok endişeliyim.....
şimdiden ilgilenen arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Devlet hastanesinde isteğe bağlı sezeryan malesef yok. Sezeryan olma durumları ; bebeğin ters olması , plasentanın önde olması , gününü doldurması ve suni sancıyla bile açılmanın olmaması sonucunda sezeryana alıyorlar. bence Normal doğum yapmalısın en azından dene derim en güzeli normal doğummuş tüm tecrübeli anneler bunu söylüyor.

İstanbuldaysan bölge hastanesi fiyatları değişmediyse bir cok hastaneye gore uygun fıyata dogum yaptırıyor sezeryan 600 normal 300 dü en son

Bende aynı durumdayım isteğe bağlı sezeryan istiyorum ama özellerde fiyatlar çok pahalı devlette isteğe bağlı sezeryan yapmıyor.
Korkuyormuyum bilmiyorum kendimi normal doğuma hazırlamaya çalışıyorum ama panik atağım var heyecana gelemiyorum kalbim sıkışıyor düşüncesi bile kalbimin ağzımdan çıkacak gibi olmasına yetiyor.

Back