İnfertilite bölümüne gidiyorum ben de, pco olanlara klomen deniyolar. Herhangi bi sorun görmezseler aşılama yapıyolar. 2 aşılamadan sonra istersen 1 aşılama daha istemezsen tüp bebeğe geçiyosun
Başka bir doktora daha gözükeyim teşekkürlerMuayene etmiş bişeyler görmüş ama anladığım kadarıyla ne gördüğünü söylememiş. Bence kendinize başka bi doktor bulun ya da hazır yonlendirmisken gidin araştırılsın.
1 yıllık evliyim dediysen 1 yıldır olmadığını düşünmüştür. İnfertilite bölümüne başvurunca zaten baya detaylı testler istiyolar ve öyle başlıyolar. Hadi gel aşılama gibi bişey yok. Hormon, vajinal kültür, smear, hsg, sperm testi, nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanı fotokopisi falan derken bayağı prosedür var. Sen yeni istiyosan hiç infertiliteye gitme. Bi kadın doğumcuya gidip yeni istediğini ve genel kontrol için geldiğini falan söylePeki daha öncesindw herhangi bir test yaptılar mı ? Herhangi bir sorun olup olmadığını bana söylemedi çünkü
1 yıllık evliyim dediysen 1 yıldır olmadığını düşünmüştür. İnfertilite bölümüne başvurunca zaten baya detaylı testler istiyolar ve öyle başlıyolar. Hadi gel aşılama gibi bişey yok. Hormon, vajinal kültür, smear, hsg, sperm testi, nüfus kayıt örneği, evlilik cüzdanı fotokopisi falan derken bayağı prosedür var. Sen yeni istiyosan hiç infertiliteye gitme. Bi kadın doğumcuya gidip yeni istediğini ve genel kontrol için geldiğini falan söyle
1 yılı geçtiyse malesef hepsi infertiliteye yönlendiriyorEvlendiğimizden beri deniyoruz inşallah bu ay olur. Gideceğim yeniden.
1 yılı geçtiyse malesef hepsi infertiliteye yönlendiriyorinşallah olur ❣
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?