- 11 Nisan 2022
- 1.224
- 1.024
- 63
- 26
Merhabalar. Forumu incelediğimde binlerce kadının muzdarip olduğunu gördüğüm bir sıkıntıya maalesef ki ben de sahibim. Göğüslerim yok. Küçük bile diyemiyorum, o kadar yok yani. Şu an 23 yaşındayım, sınav hazırlığındayım, birkaç ay sonra çalışmaya başlayacağım. Biraz para biriktirince yapmayı istediğim ilk şeylerden biri meme büyütme estetiği olmak. Bununla alakalı birkaç sorum var, görüp yanıtlayan olursa şimdiden çok teşekkür ederim.
Öncelikle, özel fiyatları ciddi manada uçmuş. İstanbul'da devlet hastanesinde yaptıran, memnun olan var mı? Ne kadara yapılıyor?
Genel anestezi beni çok ürkütüyor, lokal ile mümkün olur mu?
Ben evli değilim ve bu kavram gündemimde yok, uzunca bir müddet olamaz da. Ama yine de merak ediyorum. Çevrem çocuk emzirme öncesinde yapılan bu estetiklerin boşa gittiğini söylüyor. Çünkü evlilik, hamilelik ve emzirme ile inanılmaz deforme oluyormuş göğüsler. Bu konu hakkında tecrübeleriniz nedir?
Öncelikle, özel fiyatları ciddi manada uçmuş. İstanbul'da devlet hastanesinde yaptıran, memnun olan var mı? Ne kadara yapılıyor?
Genel anestezi beni çok ürkütüyor, lokal ile mümkün olur mu?
Ben evli değilim ve bu kavram gündemimde yok, uzunca bir müddet olamaz da. Ama yine de merak ediyorum. Çevrem çocuk emzirme öncesinde yapılan bu estetiklerin boşa gittiğini söylüyor. Çünkü evlilik, hamilelik ve emzirme ile inanılmaz deforme oluyormuş göğüsler. Bu konu hakkında tecrübeleriniz nedir?