Devlet Hastanesi ile ilgili

nurummm

Oğlum Abii oluyor!!! Karnıma Mutluluk Kondu :)
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
1.972
155
Arkadaşlar bişey sormak isterim sizlere. Dün ben devlet hastanesinden randevu aldım bakırköy kadın dogum bir gittimki hastane taşınmış halkalıya bilmiyordum ben tabi. Halkalıya gitsem yetişemezdim. Doğal olarak muayene
olamadım bu durumda katılım ücreti ödeyecekmiyim. Hani bu eczanelere ödenen 8 lira varya işte onu. Kimileri işlem yapmadın ödenmez diyor. Kimiler randevu almışsın keserler diyor. Bu konuda bilgisi olanlar paylaşırlarsa
sevinirim biz bilmeyenleri aydınlatmış olurlar.Hepinizin kandilini kutluyorum bu arada.

Katılım ücreti işlemlerini tamamlamadan ödenmez muyane olup ilaç alman gerekirdi ki ödeyesin...

randevuyu iptal etmedikten sonra ödüyorsun.
ilaç alıp almaman, muayen olup olmaman önemli değil.

ben o kısmını tam bilemiyorum ama randevu alıp 2 kez daha gitmez isen bir daha randevu alamadığını biliyorum

Nasıl yani o ne demek. bir daha hiçmi alamıyosun???
şimdi sen aldın ama gidemedin sonrasında tekrar aldın (bölüm fark etmiyor) gene gitmedin tekrar aldın gene gitmedin randevuna işte o saateen sonra bir daha online randevu alamıyorsun
kısaca 3 kez randevu alıp iptal ettirmeden gitmemezlik yaparsan bir daha online randevu vermiyorlar

Önemli olan senin randevu alıp almaman değil. hastaneye gidip kayıt açtırmış olman. hastanede kayıt açtırmadıysan problem yok... o zaman para kesintisi olmayacak.

Önemli olan senin randevu alıp almaman değil. hastaneye gidip kayıt açtırmış olman. hastanede kayıt açtırmadıysan problem yok... o zaman para kesintisi olmayacak.

handenın soyledıgı dogru kızlar.
fakat dıger konuyla ılgılı soyle bır durum var; net uzerınden online randevu alıp hem randevuna gıtmedıysen hemde ıptal etmedıysen sıstem senı otomatık olarak safdısı etmekte. sorumluluk bılıncıyle gıtmedıgın randevuyu ıptal etmen gerekıyor cunku. bunun sonucunda da para odemıyorsun. cunku zaten sıstemde kaydın acılmamıs ve dr. tarafında muayene onayın gırılmemıs oluyor. Bu nedenle de devlette kı medula sıstemınde dr.a hıc gıtmemıs gorunuyorsun.

X