Yapar evetKızlar merhaba devlet hastanesinde hormon testleri yapılıyor mu yani ben istesem bu amh fsh lh adetim 3. Veya 2. Günğ yapılan testleri isteye göre yapar mı doktor düşüğüm oldu ve 5 aydır da olmuyor bebek o sebeple baktırmak istiyorum
Amh de yapılır mı onu devlette yapmıyor diyenler oldu ama biliyor musunuzYapar evet
Yapılır ben devlette yaptırdım tüm tahlillerimi amh da dahilAmh de yapılır mı onu devlette yapmıyor diyenler oldu ama biliyor musunuz
Tamamdır teşekkür ederimYapılır ben devlette yaptırdım tüm tahlillerimi amh da dahil
amh ye bakılmıyor dedi Bayrampaşa devlet de doktorum Emine Aylin hanım . eğitim araştırmada bakılır amh ye dedi diğer hormonlara bakarız dedi. Sizin gittiğiniz hastane eğitim araştırma mıYapılır ben devlette yaptırdım tüm tahlillerimi amh da dahil
Evet eğitim araştırma hastanesiamh ye bakılmıyor dedi Bayrampaşa devlet de doktorum Emine Aylin hanım . eğitim araştırmada bakılır amh ye dedi diğer hormonlara bakarız dedi. Sizin gittiğiniz hastane eğitim araştırma mı
Yalnız şöyle bir durum var diğer hormonlara göre yani fsh lh est durumuna göre amh istiyorlar genelde amh tek başına yeterli bir sonuç değil çünküamh ye bakılmıyor dedi Bayrampaşa devlet de doktorum Emine Aylin hanım . eğitim araştırmada bakılır amh ye dedi diğer hormonlara bakarız dedi. Sizin gittiğiniz hastane eğitim araştırma mı
Bende devlet hastanesinde baktıramamıştım araştırma hastanesinde baktırdım büyük hastanelerde bakılıyor yaniamh ye bakılmıyor dedi Bayrampaşa devlet de doktorum Emine Aylin hanım . eğitim araştırmada bakılır amh ye dedi diğer hormonlara bakarız dedi. Sizin gittiğiniz hastane eğitim araştırma mı
Hım anladım o zaman bu hormonlara göre doktor söyler zaten teşekkürler ettimYalnız şöyle bir durum var diğer hormonlara göre yani fsh lh est durumuna göre amh istiyorlar genelde amh tek başına yeterli bir sonuç değil çünkü
Evet hormon verdiyseniz rezerviniz hakkında bilgisi olur çıkınca atarsınız bakarızHım anladım o zaman bu hormonlara göre doktor söyler zaten teşekkürler ettim
Tamamdır atarım sağolunEvet hormon verdiyseniz rezerviniz hakkında bilgisi olur çıkınca atarsınız bakarız
Yalnız şöyle bir durum var diğer hormonlara göre yani fsh lh est durumuna göre amh istiyorlar genelde amh tek başına yeterli bir sonuç değil çünkü
Sonuçlar güzelSonuçlar bu şekilde
Sağolun teşekkür ederimSonuçlar güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?