• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesi hematoloji

sadecedilek

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
808
23
318
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

yaklaşık 1 yıl önce endokrinolojiye gitmiştim. dr yaptığı tahliller sonucu trombositopeni şüphesiyle hematolojiye gönderdi. farklı sağlık sorunları yüzünden gidemedim. aile hekimimiz ihmal etme deyince gideyim dedim. ama internetten ya da telefonla randevu alarak gidilmiyor artık bu bölüme. doğrudan başvurun deniliyor. devlet hastanelerinde hematolojiye muayene olabilmek için çok erken saatte mi gitmek gerekiyor? gidenler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim..

Son düzenleme:
canım gittnmi blmiorum ama erken saatte gitmen lazm zatn direk munae etmiolr rndwu weriolar :) ibndsinın cebesi kampüsü gayet iy.. benide gnderdiler malsf :S çok korkuorum genelde kanserle ilgli şeler gidio orayaa öle korktm ki :) bakalm neler olucak

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

yaklaşık 1 yıl önce endokrinolojiye gitmiştim. dr yaptığı tahliller sonucu trombositopeni şüphesiyle hematolojiye gönderdi. farklı sağlık sorunları yüzünden gidemedim. aile hekimimiz ihmal etme deyince gideyim dedim. ama internetten ya da telefonla randevu alarak gidilmiyor artık bu bölüme. doğrudan başvurun deniliyor. devlet hastanelerinde hematolojiye muayene olabilmek için çok erken saatte mi gitmek gerekiyor? gidenler tecrübelerini paylaşırsa sevinirim..
ankaradaysan gazi hastanesine git..randevu telf alınıyo..hasta saysı az 2-3 güne hemen veriyoar..ben aldım 4 aralığa..tel zor düşüyo ama ısrarla ara..444 48 48..ihmal etme çok önemli benim babamda da var ordan biliyorum

Back