1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 17 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #1 merhaba prolaktin yuksekligi icin endokrine sevk edildim. istanbulda devlet hastanesinde onereceginiz bir hekim varmi cerrahpasa capa haydarpasa aklimda buralar var danismak istedim. yardimci olurmusunuz
merhaba prolaktin yuksekligi icin endokrine sevk edildim. istanbulda devlet hastanesinde onereceginiz bir hekim varmi cerrahpasa capa haydarpasa aklimda buralar var danismak istedim. yardimci olurmusunuz
chaya Boşa ver, doluya verme.. Kayıtlı Üye 20 Şubat 2009 2.165 2.255 448 21 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #2 Bakırköy Dr.Sadi Konuk hastanesinde Dr.Meral Mert i tavsiye ederim. Ben gitmedim ama bir yakınım gitti ve çok memnun kaldı.. Geçmiş olsun...
Bakırköy Dr.Sadi Konuk hastanesinde Dr.Meral Mert i tavsiye ederim. Ben gitmedim ama bir yakınım gitti ve çok memnun kaldı.. Geçmiş olsun...
She- D🌼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 22 Nisan 2016 4.036 2.713 133 21 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #3 1dilektut .!.: merhaba prolaktin yuksekligi icin endokrine sevk edildim. istanbulda devlet hastanesinde onereceginiz bir hekim varmi cerrahpasa capa haydarpasa aklimda buralar var danismak istedim. yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... kaç çıktı ki prolaktininiz
1dilektut .!.: merhaba prolaktin yuksekligi icin endokrine sevk edildim. istanbulda devlet hastanesinde onereceginiz bir hekim varmi cerrahpasa capa haydarpasa aklimda buralar var danismak istedim. yardimci olurmusunuz Genişletmek için tıkla... kaç çıktı ki prolaktininiz
1dilektut Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2018 1.254 887 73 22 Ağustos 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi 1dilektut #4 cok yuksek şuan hatrimda değil.