Devlet hastanesi doğum ?

Devlet hastanesi doğum için iyimi ?

• Evet

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    3
  • Anket Kapalı .

Slmrv

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
14
5
27
istanbul anadolu yakası kartal lütfi kırdar e.a.h
Pendik devlet hastanesi
Tuzla devlet hastanesinde
Doğum yapan varmı odalar kaç kişilik kartaldakinin yeni binası açıldımı hemşirelerin ebelerin davranışları nasıl devlette doğum yapmak istiyorum bilgi verirmisiniz?

Pendik devlet hastanesi
Doğum yapan varmı odalar kaç kişilik kartaldakinin yeni binası açıldımı hemşirelerin ebelerin davranışları nasıl devlette doğum yapmak istiyorum bilgi verirmisiniz?

Konuyu takip ediyorum. Ben de aynı soruya cevap arıyorum. Şöyle ki kiminle konuşsam devlette yapma psikolojin bozulur diyor. Özel herhangi hastaneye de güvenemem. Tam teşekküllü nispeten güvenebileceğim müşteri değil hasta olarak görülme ihtimalimin yüksek olduğu hastaneler de neredeyse 10000 tl. Devlette özel oda seçeneğindeki falan olurdu eskiden. Şimdi yokmuş onlar da. Doğumda da odada da yalnız olmak ve koğuş gibi odalarda kalmak beni korkutuyor. Ancak devlette karşılaşılan vaka sayısı, doktorların pratiği, benden para kazanacakları düşüncesinin olmaması da cazip. Bilemiyorum neyse ki daha çok var. Şundan eminim ki planlı değil de acil bir durumla hastaneye koşacak olsam -ki allah korusun- devlete ve mümkünse kadın hastanesine koşarım. Her saat özellerde nasıl bir hizmet bulacağımdan emin değilim.

Özelde genel olarak sezeryan yapıyolar bende onu göze almak istemiyorum kimisi devlette yaptım memnunum diyo kimisi özelde yaptım çok ilgililer tek kişilik oda diyo ama hepi toğu bi aksilik olmadığı sürece bi gece kalıyosun özelde bi kan alsalar para iğne para muayne para üzülüyorum devlette aynı hizmeti bedava veriyo biraz bekliyosun belki ama o parayla çok şey yapılabilir diye düşünüyorum

ben 9 yıl önce oğlumu devlet hastanesinde doğurdum ve çok memnun kaldım kadın doğum hastanesi değildi ilçe devlet hastanesiydi buna rağmen herşey harikaydı
başka bir arkadaşım kadın doğum devlet hastanesinde yaptı doğumu bende yanındaydım çok fenaydı aşırı kalabalık bebeği saatlerce göremedik odalar koğuş gibi heryerden doğum yapan kadınların çığlıkları geliyor çok etkilenmiştim psikolojim bozuldu baya

ben 9 yıl önce oğlumu devlet hastanesinde doğurdum ve çok memnun kaldım kadın doğum hastanesi değildi ilçe devlet hastanesiydi buna rağmen herşey harikaydı
başka bir arkadaşım kadın doğum devlet hastanesinde yaptı doğumu bende yanındaydım çok fenaydı aşırı kalabalık bebeği saatlerce göremedik odalar koğuş gibi heryerden doğum yapan kadınların çığlıkları geliyor çok etkilenmiştim psikolojim bozuldu baya
Kadın doğum hastanesini bende istemiyorum oyüzden eğitim araştırma yada devlet hastanesi istiyorum devlet hastanesinde gece çocuk doktoru olmuyomuş acil müdahale için

Pendik devlet hastanesi
Ben henüz hamile değilim ama ben de devlette doğum yapmak istiyorum ama bazı hastaneler eğer ilk gebelikte kabul etmeyebiliyolar. Bence doğum düşündüğünüz hastaneye de gidin bi görün

X