Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
istanbul anadolu yakası kartal lütfi kırdar e.a.h
Pendik devlet hastanesi
Tuzla devlet hastanesinde
Doğum yapan varmı odalar kaç kişilik kartaldakinin yeni binası açıldımı hemşirelerin ebelerin davranışları nasıl devlette doğum yapmak istiyorum bilgi verirmisiniz?
Kadın doğum hastanesini bende istemiyorum oyüzden eğitim araştırma yada devlet hastanesi istiyorum devlet hastanesinde gece çocuk doktoru olmuyomuş acil müdahale içinben 9 yıl önce oğlumu devlet hastanesinde doğurdum ve çok memnun kaldım kadın doğum hastanesi değildi ilçe devlet hastanesiydi buna rağmen herşey harikaydı
başka bir arkadaşım kadın doğum devlet hastanesinde yaptı doğumu bende yanındaydım çok fenaydı aşırı kalabalık bebeği saatlerce göremedik odalar koğuş gibi heryerden doğum yapan kadınların çığlıkları geliyor çok etkilenmiştim psikolojim bozuldu baya
Ben henüz hamile değilim ama ben de devlette doğum yapmak istiyorum ama bazı hastaneler eğer ilk gebelikte kabul etmeyebiliyolar. Bence doğum düşündüğünüz hastaneye de gidin bi görünistanbul anadolu yakası kartal lütfi kırdar e.a.h
Pendik devlet hastanesi
Tuzla devlet hastanesinde
Doğum yapan varmı odalar kaç kişilik kartaldakinin yeni binası açıldımı hemşirelerin ebelerin davranışları nasıl devlette doğum yapmak istiyorum bilgi verirmisiniz?