devlet hastanesi burun estetiği

pea

diren!
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2012
1.045
8
selam kızlar,
ben istanbul'da devlet hastanesinde burun ameliyatı olmak istiyorum.izmirde olacaktım gidemedim.yarıyıl tatilinde istanbulda devlet hastanesinde olmak istiyorum.özel hastane doktorlarıyla devlet doktorları arasında fark olduğunu düşünmüyorum fiyat haricinde. tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?hastane var mı?
burnum çok sorunlu bir burun değil,sadece yüzümün diğer hatları çok küçük olduğu için,kemik eğriliği olan bir burun yerine hokka burunu tercih edicem.

Arkadaşım istanbul'da istinye devlet hastanesinde kbb uzmanı Ergin Kılıç'ın ismini duydum .Görüşmeye gittim çok tatlı bir insan.Bir görüş derim

Ayrıca çok ilgili bir doktor .Forumlarda okuduğum kadarıyla ona ameliyat olanlar memnunlar:) Ben haftaya ameliyT olucam kendisine:)

Ya bende İstinye devlet hastanesinde çalışan cem altındağa olmayı düşünüyordum ama daha görüşmedim bi bilginiz var mı

sonatina oldun mu? nasil bi sonuc aldinn? baska olan yok mu devlettee :KK43:

selam kızlar,
ben istanbul'da devlet hastanesinde burun ameliyatı olmak istiyorum.izmirde olacaktım gidemedim.yarıyıl tatilinde istanbulda devlet hastanesinde olmak istiyorum.özel hastane doktorlarıyla devlet doktorları arasında fark olduğunu düşünmüyorum fiyat haricinde. tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?hastane var mı?
burnum çok sorunlu bir burun değil,sadece yüzümün diğer hatları çok küçük olduğu için,kemik eğriliği olan bir burun yerine hokka burunu tercih edicem.

bence fark var.ozel çalısan doktor kendini gelistirmek için hatalarını en aza indirmek icin eğitimlere kongrelere katılıyor.güzel sonuc cok hasta cok para demektir.iyi burun yapan bir doktor devlet hastanesinde zaten durmaz kendini gelistirdikten sonra ayrılır yada kariyer yapmak icin devam ediyordur daha cok kazanmak varken devlette neden az paraya calıssın.tabiki özelde her doktor iyi değil devlette de özelde de iyi doktoru arayıp bulmanız lazım.örneğin katıldıkları egitim belgeleri odalarında duvarda asılıdır olmadı sorun yaptıgı hasta fotolarına bakın.benim arkadaşım devlette plastik cerraha oldu ustune para verdi sonuc cok kotu.arkadaşımı huseyin altuna götürdüm kendi doktoruma düzeltti burnunu.hüseyin beyin sayfasında paylastım fotosunu bakabilirsiniz sayfa 16 cok para iyi doktor anlamına gelmez ucuz yapanda kötü anlamına gelmez araştırın.

Bende ege üniversitesinde oldum yiğit tiftikçioğluna çok başarılı bi doktor kendisi anabilim dalı başkanı ayrıca öğretim görevlisi özelde çalışmıyo diye başarısız sayamaz kimse gidin özel doktorlara bir hafta sonraya hemen gün veriyolar bi de yiğit beye gidin günde iki ameliyat yapıyo ama gün almak çok zor ve bilgisayarda tasarımda yapıyo çok da güzel ilgileniyo benim plastik cerrah arkadaşım var ben ona danıştım izmirdeki en iyi doktor kim para önemli değil dedim bana yiğit beyi tavsiye etti özel iyidir diye bişey yok gidip birde muayene ücreti ödüyosunuz yiğit bey hiç bişey talep etmiyo herşeyden önce çok iyi biri hastalarını sıkılmadan dinliyo yardımcı oluyo böyle düşüncelere kapılmayın kimin ne kadar iyi olucağını bilemezsiniz.

başlığı okudum ve geldim.bayanlar aman diyim devlet hastanesi düşünmeyin.ilgi alaka sıfır.çünkü zaten orada siz doktora özel para vermiyosunuz hastaneye veriyosunuz doktor normal ücretini alıyo aylık maaşını.ve hijyen olarakda çok önemli.devlet hastanesinin hijyeni ortada.ben bundan 2 sene önce ankara gazi devlet hastanesinde estetik olup başta çok sevinen çok ilgililer şöyleler böyleler mükemmel oldu burnum falan filan diyip sonradan ilgilenilmediğine şahit oldum.bas bas bağırdılar burda olmayın sakın devlete diye.benden söylemesi kızlar.fark yok diye düşünmeyin çok fark varr devletle özel arası.bu keyf bişey çünkü

başlığı okudum ve geldim.bayanlar aman diyim devlet hastanesi düşünmeyin.ilgi alaka sıfır.çünkü zaten orada siz doktora özel para vermiyosunuz hastaneye veriyosunuz doktor normal ücretini alıyo aylık maaşını.ve hijyen olarakda çok önemli.devlet hastanesinin hijyeni ortada.ben bundan 2 sene önce ankara gazi devlet hastanesinde estetik olup başta çok sevinen çok ilgililer şöyleler böyleler mükemmel oldu burnum falan filan diyip sonradan ilgilenilmediğine şahit oldum.bas bas bağırdılar burda olmayın sakın devlete diye.benden söylemesi kızlar.fark yok diye düşünmeyin çok fark varr devletle özel arası.bu keyf bişey çünkü

ben de gazi hastanesinde 2. ameliyatımı oldum, sana kesinlikle katılıyorum, benim görüştüğüm doktor değil asistanı girmiş ameliyata, ben ne umutlarla 6 ay sıra bekledim bu ameliyatı olmak için, güya doktor araştırdım ama bu durum bile sineye çekilecek bir şey değil. İnsanlar burada günlerce doktor araştırması yapıyor, kesinlikle riske atılacak bir şey değil, şu an 3. ameliyatım için gün sayıyorum, neler yaşadığımı ben bilirim, bu psikolojiyle beklemek beni acayip yıprattı. İlk ameliyatımı da devlette olmuştum, eğrilik giderilemediği için 2.ye karar verdim ama sonra anladım ki bu ameliyat herkesin yapabileceği bir ameliyat değil. Özelde profesör hocalarla görüşüyorum ve ancak anlayabildim yaptığım bu hatayı. Kesinlikle arada dağlar kadar fark var. İlgileri konusuna gelince, asistan hanım bence hatasını örtbas etmek için gayet ilgili sevecen, o konuda hiç problem yok, her gittiğimde dünyanın en güzel burnuna sahip biriymişim gibi davranıyor, beni ikna etmeye çalışıyor, doktor değilim ama burnumun ne hale geldiğini gayet iyi görebiliyorum, senin burnun çok zor bu kadar yapabildik daha iyisi olmaz demekten de geri kalmıyor. Keşke ben de ameliyat olmadan önce bu yorumlara denk gelseydim de daha net sorgulasaydım, kesinlikle devlette olup kendimi riske atmazdım. Devlette elbet iyi doktorlar da var ama inanın özel para vermediğiniz sürece sizinle ilgilenecek doktor bulmak çok çok zor, kişiye özel burun değil standart bir burun yapıp gönderiyorlar, çünkü bekleyen çok hasta var hangi birine o kadar zaman ayırsın.

canım ben sana msj atıcaktım ama atamadım yeni üye olduğum için.evet devlette asistanlar girer proflar uzmanlar falan girmez o hikaye.onların adını duyurmak için onların girildiği söylenir.onlar ilgilenmezler bile.özelde ilgi vardır.parsını bastırdığın için.ama devlette falan ilgi alaka hijyen beklemeyin çünkü hiçbirisi yok.baştan sağma var.artı devletteki plaastik cerrahlar kendilerini estetik konusunda devlet hastanelerinde yetiştiremezler.seminerlere katılma şansları olmaz.bu alan için çok bilgili ve deneyimleri olması lazım doktorların.sizin verdiğiniz paralar direkt doktorun cebine girmiyoki sizinle müthiş ilgilensin.o gene hastaneden normal maaşını alıyo.asiatanlar girer ameliyata onlar tecrübe kazanır.ben ameliyat olmadım ama yorumları okumuştum o yüzden uyarmak istedim..sevgile kalın

canım ben sana msj atıcaktım ama atamadım yeni üye olduğum için.evet devlette asistanlar girer proflar uzmanlar falan girmez o hikaye.onların adını duyurmak için onların girildiği söylenir.onlar ilgilenmezler bile.özelde ilgi vardır.parsını bastırdığın için.ama devlette falan ilgi alaka hijyen beklemeyin çünkü hiçbirisi yok.baştan sağma var.artı devletteki plaastik cerrahlar kendilerini estetik konusunda devlet hastanelerinde yetiştiremezler.seminerlere katılma şansları olmaz.bu alan için çok bilgili ve deneyimleri olması lazım doktorların.sizin verdiğiniz paralar direkt doktorun cebine girmiyoki sizinle müthiş ilgilensin.o gene hastaneden normal maaşını alıyo.asiatanlar girer ameliyata onlar tecrübe kazanır.ben ameliyat olmadım ama yorumları okumuştum o yüzden uyarmak istedim..sevgile kalın

çok haklısın canım ben tabi iş işten geçtikten sonra öğrendim bunu, burnum çok süper de olabilirdi, asistan doktor diye kötülemek istemiyorum kesinlikle, insanın kendisini geliştirmesiyle ilgili ama işte şu bir gerçek ki kendisini geliştirmesi için ne kadar imkan sağlanıyor ki devlet hastanelerinde? kardeşim diş hekimliğinde okuduğu için biliyorum, hastayı oturtcak koltuk yok, alet edavat yok ve bize sürekli hasta gönderiyorlar, fiziki ortam sağlanmadan hastayla ne kadar ilgilenebilirim ki diyor. Hem bu durum olabilir hem de deneyim ne kadar kazanmış olabilirler ki, ben bir yabancı doktorun sözünü okumuştum, estetik burun ameliyatı yapmaya bin ameliyat yaptıktan sonra başladım diyordu. Bir de işin diğer bir yüzü, doktora maddi bir tatmin sağlamadığı için baştan savma yapıyor olabilirler, bu tüm insanlar için geçerli, yaptığının karşılığını alamıyorsan insan ister istemez gerekli özeni göstermez olabiliyor. Ben kontrole gittiğimde hoca dedi ki, biz burda cüzi miktarlara kaç tane ameliyat yapıyoruz biliyor musun dedi? yani benim burnuma yeterli özeni göstermediklerini burdan anladım. ben de herkes bilgilensin istiyorum, umarım bu yazdıklarım birilerine yardımcı olur.

araştırma hastanelerinde şu an herşey dahil ne kadar ücret alınıyor?

X