Devlet hastanesi acilde gebelik testi

Teşekkürler cnm cvp verdiğin için
Acilde beta bakmak istemiyorlar..adı üstünde acil hastalar için buradayız diyorlar ...gebelik testi için sağlık ocağına godon diyorlar..hee siz yalan söyleyip ağrım sızım vs söyleyip kendinizi acillik gösterirseniz beta nakarlar..bunun için kadın doğum aciline deil normal acile gitmeniz yeterli...

Ben en son hamileligimi önce testle öğrendim ..sonra acile hemen başvurdum kanamam var diye tahlil verdim birde ultrasona gönderdi kalp atışları vardı bile.. 7 haftalık olmuştu

Sağlık ocağınca aynı gün çıkıyor mu kan testi bende yarın gıdıcem

Kadın doğumlarda randevu yok ondan olsa gerek ozellerde 150 tl muayene
Anlıyorum sanirim ilk gebelik zaten asm ye mecbur gideceksiniz. Sabah gidin söyleyin kan ve diğer testlere bakarlar o gun çıkıyor. Söylersim hemşireye ararsin söyler. Zaten illa bir doktora gideceksin şimdi değerlerinin düzenli artışı var mi takip ederseniz 6 ya da 7. Hafta kadin doğuma gidersin.smdi görünmez olsada asm deko doktor folik asit başlatır. Yani acil hem bu seyler için değil hem kalabalık .asm gibi bir seçenek var.

Ya bnde kist oldugu için 2 3 ay gecikme oluyodu
2-3 ay beklemişsiniz zaten neden bu kadar acele ediyorsunuz? Eşiniz durumunuzu bildiği için gebelik beklemiyordur yani bu paniğinizi anlamadım hatay dayım iki acilden biri normal, biri kadın doğum acil gebeliğimde sıkıntı yaşarsam oraya gidiyorum. İllaki İstanbul'da da vardır araştırın

Arkadaşlar çok güzel yazmışlar tabi ki adet gecikmesi, gebelik şüphesi acil bir durum değildir. Acil durum demek, müdahale edilmezse 24 saat içinde ölebileceğiniz ya da uzvunuzu kaybedebileceğiniz durumlardır. Randevu alamamak acile gitme sebebi değildir.

Aile hekimine giderseniz kan testi yaparlar. O sırada siz de kadın doğumdan sıra alırsınız. Kanınız çıkınca folik asit başlatırlar. Yok ben illa hemen ultrasona gitmek istiyorum derseniz özellerde sıra mutlaka vardır kadın doğum polikliniği için. Acilde sadece acil durumlar için ultrasona yönlendirilirsiniz (ör: akut batın, bıçaklanma, görünmeyen kanamalar, gebelikte acil kanamalar).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…