Devlet hastanesi acilde gebelik testi

Rabia Tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2019
40
10
27
Kızlar bn bugun idrarla test yaptım hemen çift çizgi çıktı yarın devlet hastanesi ne gitsem kadın doğum oluyomu test için yada ultrason

Hayırlı olsun sağlık ocağı na gitmiştim ben ilk olarak sağlık ocağına gidip kan tahlili vermiştim

Canım ben gebeliklerimde acile giderdim karnım kasıklarım agriyo günümde geçti derdim hemen şüphen mi var derdi doktor hormon testi isteyelim derdi 2 saate çıkardı. Hatta iki güne bı düzenli artıs oluyomu diye baktırdım kese görene kadar

Hayırlı olsun sağlık ocağı na gitmiştim ben ilk olarak sağlık ocağına gidip kan tahlili vermiştim
Yok bn de teste direk çift çizgi cıktı hamilelik yaşamaış bir cok kişiye sordum hamilesin dediler ama eşime sürpriz yapmak için ultrason bide kesinleştirmek için test yaptırmak istiyorumda devlette acilde kadın dogum varmı acaba istanbul da

Kızlar bn bugun idrarla test yaptım hemen çift çizgi çıktı yarın devlet hastanesi ne gitsem kadın doğum oluyomu test için yada ultrason
Sağlık ocağına gidin çok daha rahat oluyor. Beta hcg bakıyor. Duruma göre iki güne bir tekrar kan isteyebilir eğer gebelik varsa. Tekrar istemesinin sebebi de artışı kontrol ediyorlar. Sağlıklı gebelikte iki güne bir beta hcg değerinin iki katına çıkması gerekiyor.

Ultrason lazım saglık ocahı yapmaz kı devletin acılınde kadın dogum ultrason var mı acılde kadın doğum varmı

İstanbul bilemiyorum yanlış yönlendirmeyim şimdiden hayırlı olsun.

Devlet hastanesinde hemen randevu olusturamazsanız dahi acil de kan verebilirsiniz kısa sürede çıkıyor ve sağlık ocaklarında aynı şekilde kan verebiliyorsunuz

Konunuzla alakalı değil belki ama. Ben aralığın 20 sinde vajinal daraltma ameliyatı olmuştum ocağın 20 sinde adet oldum acaba spiralim duruyomudur doktora sormadım dprl çıkarttınzmı diye kasıklrm da batma oluyo gebe olablrmym

Ultrason için kadın doğum polikliniğine gitmeniz daha iyi olur acilde ultrasonla bakmazlar diye düşünüyorum acil bir durum olmadığı sürece

Hamilelik acil durum degildir. Gebelik testi icin acile gidilmemeli. Saglik ocagina gidip rutin testleri, gebelik testini yaptirabilirsiniz. 6hafta civarina da kadin dogum doktorundan randevu alirsaniz ultrasonda bebeginizi gorursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…