- 8 Temmuz 2019
- 40
- 10
- 27
- Konu Sahibi Rabia Tuana
Kızlar bn bugun idrarla test yaptım hemen çift çizgi çıktı yarın devlet hastanesi ne gitsem kadın doğum oluyomu test için yada ultrason
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar yokmu cvp lütfenKızlar bn bugun idrarla test yaptım hemen çift çizgi çıktı yarın devlet hastanesi ne gitsem kadın doğum oluyomu test için yada ultrason
Yok bn de teste direk çift çizgi cıktı hamilelik yaşamaış bir cok kişiye sordum hamilesin dediler ama eşime sürpriz yapmak için ultrason bide kesinleştirmek için test yaptırmak istiyorumda devlette acilde kadın dogum varmı acaba istanbul daHayırlı olsun sağlık ocağı na gitmiştim ben ilk olarak sağlık ocağına gidip kan tahlili vermiştim
Sağlık ocağına gidin çok daha rahat oluyor. Beta hcg bakıyor. Duruma göre iki güne bir tekrar kan isteyebilir eğer gebelik varsa. Tekrar istemesinin sebebi de artışı kontrol ediyorlar. Sağlıklı gebelikte iki güne bir beta hcg değerinin iki katına çıkması gerekiyor.Kızlar bn bugun idrarla test yaptım hemen çift çizgi çıktı yarın devlet hastanesi ne gitsem kadın doğum oluyomu test için yada ultrason
Adetiniz ne kadar geçti? Çok yeni bir gebelikse ultrasonda görünmeyebilir.Kızlar bn bugun idrarla test yaptım hemen çift çizgi çıktı yarın devlet hastanesi ne gitsem kadın doğum oluyomu test için yada ultrason
İstanbul bilemiyorum yanlış yönlendirmeyim şimdiden hayırlı olsun.Yok bn de teste direk çift çizgi cıktı hamilelik yaşamaış bir cok kişiye sordum hamilesin dediler ama eşime sürpriz yapmak için ultrason bide kesinleştirmek için test yaptırmak istiyorumda devlette acilde kadın dogum varmı acaba istanbul da
Devlet hastanesinde hemen randevu olusturamazsanız dahi acil de kan verebilirsiniz kısa sürede çıkıyor ve sağlık ocaklarında aynı şekilde kan verebiliyorsunuzKızlar bn bugun idrarla test yaptım hemen çift çizgi çıktı yarın devlet hastanesi ne gitsem kadın doğum oluyomu test için yada ultrason
Ultrason fotosunu nasıl alabılırım eşime sürpriz için yaDevlet hastanesinde hemen randevu olusturamazsanız dahi acil de kan verebilirsiniz kısa sürede çıkıyor ve sağlık ocaklarında aynı şekilde kan verebiliyorsunuz
Bide acilde ne diyeceğiz hemen yaparlarmıDevlet hastanesinde hemen randevu olusturamazsanız dahi acil de kan verebilirsiniz kısa sürede çıkıyor ve sağlık ocaklarında aynı şekilde kan verebiliyorsunuz
Acillerde ultrason yok canım ben bilerekUltrason fotosunu nasıl alabılırım eşime sürpriz için ya