devlet hastanelerinde meme ameliyatı olanlar

devlet hastanesinde meme büyütme ameliyatı olanlar memnun mu ve ücret ne kadar arkadaşlar yardım...

• hayirrr

OY: 0 0,0%
  • pişman

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    1
Forumda var devlet Hastanesinde olanlar benim bildiğim karamel var memnundu. Ancak şu var ki devletteki doktorlar özeller kadar sık yapmıyorlar üniversite hastanelerinde daha sıktır diye düşünüyorum devlete göre bu benim düşüncem. Şunu da ekleyeyim canım ben daha yeni perşembe Şişli Etfal de görüştüm toplam maliyet 4500 ü bulur dendi. 2 2.5 silikon 1800 ameliyat ücreti 250 tl bi şeyler aldırıyorlarmış adını unuttum özellerde sanırım 6 bin den başlıyor ve merkezler daha uygun gibi istanbulda boğaziçi nde olanların ücreti uygun diye hatırlıyorum. Bence bir kaç doktor ile görüşüp danışın fikir edinin hem ameliyat hakkında hem ücreti hakkında.

Devlet hastanesinde oldum ben çoook da memnunum. Özel oda veriliyor size zaten, hemşire her dakika kontrol etti, tüm gece gelip gidip baktı, doktorum da gece kaç defa aramış hemşireyi.. Çok ilgiliydi benim doktorum da hemşirem de.. Ücret olarak 5200 gibi bir şey ödedim, normalde 4600 civarıymış ama zam gelmişti ben olacağım zamanlar..

Canım seni izlemeye aldım sende izlersen memnun olurum

Canim sen hangi hastanede oldun hangi doktor?bu arada Güle güle kullan darisi başıma:)

Canim yazamadım kac gündür xok teşekkür ederim tavsiyen icin dedigin gibi ciddi arastirma içindeyim bakalim artik nasip neresi ise orda olucam ama önce bayağı bi araştırma yapip ikna olmam lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…