• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanelerinde estetik olmak???

Pembekalpler

Üye
Kayıtlı Üye
Arkadaslar devlet hastanelerinde meme buyutme ve diklesitme fiyati ve kalitesi hakinda bilgisi veya tecrubesi olan varmiii??? Ozeller cok pahali yaa. Istanbulda devlet hastaneleri ve bayan doktor bilen varmi ?? Caymak istemiyorum hazir gaza gelmisken yaptirmak istemiorum yardiminiza ihtiyacimm varrr :(((

Doktor doktordur, bunu devlet ve özel diye ayırmak olmaz. İkisi de aynı eğitimi alıyor sonuçta.. Dediğim gibi ben devlette oldum. Pek çok özele bin basardı bence..

Arkadaslar devlet hastanelerinde meme buyutme ve diklesitme fiyati ve kalitesi hakinda bilgisi veya tecrubesi olan varmiii??? Ozeller cok pahali yaa. Istanbulda devlet hastaneleri ve bayan doktor bilen varmi ?? Caymak istemiyorum hazir gaza gelmisken yaptirmak istemiorum yardiminiza ihtiyacimm varrr :KK43:((
Iki ay once devlet hastanesi bana diklestirme arti protez icin 6500 fiyat verdi.bursa cekirge devlet hastanesi.istanbulda cok sayida universite ve devlet hastanesi var.bayan doktor da vardir muhakkak.arastirip randevu alin ve gidip gorusun.daha net fiyatlar ogrenirsiniz

Iki ay once devlet hastanesi bana diklestirme arti protez icin 6500 fiyat verdi.bursa cekirge devlet hastanesi.istanbulda cok sayida universite ve devlet hastanesi var.bayan doktor da vardir muhakkak.arastirip randevu alin ve gidip gorusun.daha net fiyatlar ogrenirsiniz
Tskr ederm,istanbuldaki devlet hastanedeki doktorlara ulasamiormmbir turlu fiyat alamiorm cok siniroldum ucgundur

Ama ben ingilterede yasiorum gidersem 10 gunlugune gidicem yani gitmeden randevumu ve fiyati almam gerekior :110:
Doktorlarin asistanlariyla yada özel sekreterleriyle gorusmeyi deneyin.yurt disindan aradiginizi da belirtin.mutlaka yardimci olacak olan vardir.birde istanbulda boğaziçi tip merkezi var.fiyatlari uygun.orayi da bir arayin.

Back
X