devlet hastanelerinde diş teli en kolay nasıl yaptırabilirim

sukut

oğlum olsun istiyorum İNŞ
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
33
Puanlar
118
Yer
İzmir
arkadaşlar yiğenimin dişleri çarpık çene bozukluğuda var sanırım.Durumlarıda yok özele para vericek kadar.
Biraz araştırdım diş malz.alırsak parayla hemen yapıyolarmış vs.yiğenim 18 yaş altı
nerde nasıl bir süreç başlatmalıyız
bana bir yol gösterebilirmisiniz.Yaşı 18 olmadan yaptırmak istiyoruz

Türkiyede 3 4 yerde var diş üzerine randevuyla gidiyorsun devlet karşılıyor

İstanbul da Çapa da yapılabiliyor, bana 4 senenin sonunda sıra geldi tedaviye başladım denildiği gibi sadece malzeme ücretlerini ödüyorsunuz,3 yıl 6 aydır hala çıkartılmadı tellerim oraya ne kadar hasta gelse tel tadavilerine başlamak için sıraya girip randevu alıyorlar buda 4-5 yıl arasında değişiyor..

istanbulda mı oturuyorsunuz

Ben ankarada oturuyorum kac hastaneye gittik tel icin ama hep sira verdiler 3 sene 5 sene en son gittigim yer 8 yil sira var dedi oda zaten 18i doldurmus olacagimdan parali yapacaklar yine. Zonguldakta bi tanidigimiz var konusurken dedi bizim orda hic bekletmiyolar felan benim icin doktora gitti doktor demis ankarada yine para aliyolar 18 yas alti icin ama burda almiyoruz gelsin yapalim burda demis haftaya gitcem bakalim film felan cekilecek benimde cenede bozukluk var onun icin 1-2 aya kadarda takariz teli demis bakalim:) bi arastirin bence

kızlar çapadan randevu almak istiyorum ama diş hekimliği online randevu sistemine girdim ordan tarih falan seçin diyor. şimdi okuduğum kadarıyla 4 5 yıl bekleniyor deniyor dedim acaba yanlış yerden mi alıyorum randevuyu yardımcı olur musunuz?

Back