- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 33
Merhaba, dün şeker yükleme testi için her zaman gittiğim doktora gittim devlette. Test yapıldı, sonuç için beklerken, her zamanki gibi goruntu alamayacagimizi bildigimiz icin ozel muayeneye gittik. Sirf goruntu alabilmek icin. Sonrasinda sonuclari almak icin geri donduk hastaneye. Doktorun odasina gittim esim iste goruntu bu sefer demisti. Ben de 10 dakika doktorun telefonda ''evine canak baglatma'' konusmasini dinledikten sonra bana donup baktim kagidina sorun yok dedi. Peki bir de ultrasonla bakabilir misiniz goruntu istiyoruz merak ediyoruz dedim. Bana dedigi sey bakamam her hafta her hafta bakamam dedi. Yalniz en son 16 martta cinsiyet icin gelmistim. Ozamanda ben istemeden goruntu vermemistiniz. Ki belli bile olmuyordu dedim. Döndü arkasini bir bakarim ki baska bir hasta da uzanmis ultrasonu bekliyor. Ciktim odadan. Sonra ben esime sitem ederken acti kapiyi. Gelsin esin saka yaptim dedi!? Ben de hayir gelmiycem gercekten dedim. Esim sinirlendi neden vermiyosunuz biz bu hasta haklarindan faydalanamiycaz mi, sigorta bosuna mi, para bosuna mi odeniyor, goruntu vermek zor bir sey mi diyince doktor ben goruntu vermeye mecbur degilim cok istiyosan ozele git dedi!? Tartisma uzadi da uzadi. Boyle bir mantik var mi cidden? Boyle bir zorunlulugu yok mu? Olmasa bile zor bir sey mi? Cok uzun oldu kusura bakmayin. Sinirden öldük .