• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hast.ve şeker yüklemesi öncesi diyet? ?

Pimpirikli kiz

Minik meleğim kollarimda çok şükür :)
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
428
248
23
Hamiş arkadaşlar bugün dev.hast.şeker yüklemesi için gittim 15 gün sonraya gün verdi ve 3 günlük diyet listesi verdi tabi şaşırdım ne diyeti diye sizler şeker yüklemesi öncesi diyet yaptinizmi bugün saatlerce aç bekledigimle kaldım ve diyeti duyunca şok oldum acaba özelemi gitsem nerdeyse 27 haftama denk gelecek bilgisi olanlar yada yaptıranlar yardimci olursaniz sevinirim :(

Hamiş arkadaşlar bugün dev.hast.şeker yüklemesi için gittim 15 gün sonraya gün verdi ve 3 günlük diyet listesi verdi tabi şaşırdım ne diyeti diye sizler şeker yüklemesi öncesi diyet yaptinizmi bugün saatlerce aç bekledigimle kaldım ve diyeti duyunca şok oldum acaba özelemi gitsem nerdeyse 27 haftama denk gelecek bilgisi olanlar yada yaptıranlar yardimci olursaniz sevinirim :KK43:
ben özelde muayene oldum şeker yüklemesine tok gittim hatta gün falan vermediler o gün 50 ml içecek içtim bir saat sonra testi verdim kanmıydı idrarmıydı onu hatırlamıyom :) şekerim normal çıkmıştı

Back