DEVLET GÖĞÜS KÜÇÜLTME AMELYATINI KARŞILYOR...okuyun:)

mutlu38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2011
2
0
merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldimmm..ben 23 yaşındayım yaklaşık 3 ay önce fakülteye plastik cerrahi bölümüne gittim muayene oldum...doktorum bana eğer bir göğüsten 500gr çıkarsa (toplam iki göğüsten 1kg ) bu ameliyatı devletin karşılıyacağını söyledi... (babam ssk emeklisi) gerçektende öyle odlu 5 kuruşş para vermedimm ameliyatım 5 saat sürdü hissizlik yok ilerde evlendiğimde emzirme problemimde olmayacakk şuan izler çok belirgin ama yakında onlarda sona ericek..LÜTFENN CESARETLİ OLUNN HANIMLARR ÇEKTİĞİNİZ ONCA SIKINTILARIN YANINDA BU AMELİYAT BİR HİÇ...NE BADİ GİYEBİLİRDİM NE GÖMLEK NE SÜTYEN BULABİLİRDİM..İTHAL KULLANIYORDUM.105 D DEN 90B YE DÜŞTÜM Kİ KİLOLUYUM DOKTOROUM ZATIFLARSAM DAHADA KÜÇÜLECEĞİNİ SÖYLYOR..2 HAFTA ÖNCE MERSİNE GİTTİM BİKİNİ GİYDİMM ŞEFFAF ASKILI SÜTYEN TAKTIM HYATIMDAA İLK DEFAAAA.....İLKLERİM ÇOĞALDI BU SAYEDEE HAYDDİİİİ BU SIKINTIYI ÇEKEN HERKESSSSSSSSS AMELYATAAAAAA:)

merhaba canım yazını okudum mesaj atmak istedim benbim büyük gögüs problemim var 90c takıyorum ama dahada büyüdügünü hissediyorum istedigim kıyafetleri giyemiyorum ve müthiş sırrt agrım var kamburum bile çıktı saklıycam diye gögüslerimi ve ben zayıf birisiyim gögüslerim büyük olması beni daha şişman gösteriyo...desteğini bekliyorum ameliyata cesaret edemiyorum

Emzirme konusunda sıkıntı çıkacağını netten okudum o yüzden hala bekliyorum.Sıkıntı çıkmayacağını(emzirme konusunda) dr mu belirtti.

Emzirme konusunda sıkıntı çıkacağını netten okudum o yüzden hala bekliyorum.Sıkıntı çıkmayacağını(emzirme konusunda) dr mu belirtti.

emzırme konusunda sıkıntı cıkabılıyo bazen ama ya cocugun emmezse..degermı bu kadar bekledıgıne..
ben hıc anne sutu emmemıs bırıyım ve anne sutu olmadanda bebek buyuyo mamalarla..ben anne sutu emmemenın bı eksıklıgını yasamadım..
yanı ben aynı durumda olsam beklemezdım..

merhaba mutlu38 hangi fakultede ve hangi doktora gittiğini öğrenebilir miyim?? ben istanbuldayım bilgi verebilirmisin??acil....

merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldimmm..ben 23 yaşındayım yaklaşık 3 ay önce fakülteye plastik cerrahi bölümüne gittim muayene oldum...doktorum bana eğer bir göğüsten 500gr çıkarsa (toplam iki göğüsten 1kg ) bu ameliyatı devletin karşılıyacağını söyledi... (babam ssk emeklisi) gerçektende öyle odlu 5 kuruşş para vermedimm ameliyatım 5 saat sürdü hissizlik yok ilerde evlendiğimde emzirme problemimde olmayacakk şuan izler çok belirgin ama yakında onlarda sona ericek..LÜTFENN CESARETLİ OLUNN HANIMLARR ÇEKTİĞİNİZ ONCA SIKINTILARIN YANINDA BU AMELİYAT BİR HİÇ...NE BADİ GİYEBİLİRDİM NE GÖMLEK NE SÜTYEN BULABİLİRDİM..İTHAL KULLANIYORDUM.105 D DEN 90B YE DÜŞTÜM Kİ KİLOLUYUM DOKTOROUM ZATIFLARSAM DAHADA KÜÇÜLECEĞİNİ SÖYLYOR..2 HAFTA ÖNCE MERSİNE GİTTİM BİKİNİ GİYDİMM ŞEFFAF ASKILI SÜTYEN TAKTIM HYATIMDAA İLK DEFAAAA.....İLKLERİM ÇOĞALDI BU SAYEDEE HAYDDİİİİ BU SIKINTIYI ÇEKEN HERKESSSSSSSSS AMELYATAAAAAA:)[/QUO

ben de bu ayın 27 sinde ameliyat olucam ama etrafımdaki insanlar olmamam gerektiğini söylüyolar. en korktuğum şey de hissizlik olması. ameliyat sonrası yaşadıklarını paylaşırmısın? :KK70:

irtibat adresi verebilirsen yardımcı olmak isterim doktor konusunda

sevgili bondgırl msj okuyamadım yani forumda yeniyim ama özel msj larımda msj yok bulamadım. daha önce buraya mail adresimi yazmıştım silindi yasakmış bir problem olmasın diye nasıl irtibata geçebiliriz bilmiyorum ancak face den olabilir adım yeşim demirel face de ararsan bulabilirsin sanıyorum..sevgiler

eVET,HAKLISINIZ ASLINDA ÇOCUK İÇİN BEKLE BEKLE....ÇOCUKTAN SONRA DA YAŞ OLACAK 35 CİVARI EEE ŞİMDİ OLSAM İİİ AMA NE BİLEYİM YA AMELİYAT BAŞARILI GEÇMEZSE SAĞLIK SONUÇTA ÇEKİNİYOM İŞTE.

ayy bu mesajlara o kadar cok sewındım kı okuyuncaaaa :) bende buyuk göğüslerımden şikayetcıyım yaaa hıcbırsey gyemıyormmm . ben bıde hıc denemedım c d bedenlerı hep b kullandım we lanet ettım yanlardan taşan göguslerıme :S nerde oldun canım sen anlatrmısın bıraz . ben korkmuyorum ama annem korkuyo ya ona okutucam yazdıklarnızı :)
:2:

bugün okuduğum en güzel haber :))))))) mutlu hastane bilgileri ve doktor adını yazarmısın???? bende artık ameliyat olmak istiyorum. çektiğim sıkıntı yeter. ayrıca rahat rahat badi ve bikini giymek istiyorummmmmmmmmmmmm........................... tatile gidicez bende şimdiden sitres bastı olmuyor hiç bir şeyyyy :KK43:(((((((

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni geldimmm..ben 23 yaşındayım yaklaşık 3 ay önce fakülteye plastik cerrahi bölümüne gittim muayene oldum...doktorum bana eğer bir göğüsten 500gr çıkarsa (toplam iki göğüsten 1kg ) bu ameliyatı devletin karşılıyacağını söyledi... (babam ssk emeklisi) gerçektende öyle odlu 5 kuruşş para vermedimm ameliyatım 5 saat sürdü hissizlik yok ilerde evlendiğimde emzirme problemimde olmayacakk şuan izler çok belirgin ama yakında onlarda sona ericek..LÜTFENN CESARETLİ OLUNN HANIMLARR ÇEKTİĞİNİZ ONCA SIKINTILARIN YANINDA BU AMELİYAT BİR HİÇ...NE BADİ GİYEBİLİRDİM NE GÖMLEK NE SÜTYEN BULABİLİRDİM..İTHAL KULLANIYORDUM.105 D DEN 90B YE DÜŞTÜM Kİ KİLOLUYUM DOKTOROUM ZATIFLARSAM DAHADA KÜÇÜLECEĞİNİ SÖYLYOR..2 HAFTA ÖNCE MERSİNE GİTTİM BİKİNİ GİYDİMM ŞEFFAF ASKILI SÜTYEN TAKTIM HYATIMDAA İLK DEFAAAA.....İLKLERİM ÇOĞALDI BU SAYEDEE HAYDDİİİİ BU SIKINTIYI ÇEKEN HERKESSSSSSSSS AMELYATAAAAAA:)
merhaba hangi hastane de oldunuz acaba bende düşünüyorum da

X