• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet cinsiyeti kaçıncı haftada söylüyor?

Fantastikivi

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2021
249
79
28
26
Merhaba hamiş anneler benim ilk gebeliğim olduğundan pek bir bilgim yok sanırım devlet bebeğin cinsiyetini çok geç söylüyormuş prosedür mü neymiş heralde kaçıncı haftada söylüyor 14 haftalık oldum ben 16 hafta olunca randevum var sorsam söyler mi acaba ?

Merhaba hamiş anneler benim ilk gebeliğim olduğundan pek bir bilgim yok sanırım devlet bebeğin cinsiyetini çok geç söylüyormuş prosedür mü neymiş heralde kaçıncı haftada söylüyor 14 haftalık oldum ben 16 hafta olunca randevum var sorsam söyler mi acaba ?
Ben 16 da gidince söylememişti 20 haftada ögrenmiştik ama her doktor aynı degil daha erken söyleyenler bile oluyor

Ben 16 da gidince söylememişti 20 haftada ögrenmiştik ama her doktor aynı degil daha erken söyleyenler bile oluyor
Anladım valla çok merak ediyoruz şaşırdım söylemiyolar diyince kız olunca aldırıyolar diye mi neymiş heralde ondan söylemiyolarmış bence saçma aldıracak kadar sevmeyeceklerse zaten doğurmasınlar sonra çocukları mahvediyorlar

Anladım valla çok merak ediyoruz şaşırdım söylemiyolar diyince kız olunca aldırıyolar diye mi neymiş heralde ondan söylemiyolarmış bence saçma aldıracak kadar sevmeyeceklerse zaten doğurmasınlar sonra çocukları mahvediyorlar
Kim dediyse saçmalamış 10 hafta sonrası çocuk aldırmak yasal degil

Ilk defa duydum, soylediginiz sebeple hicbir ilgisi yoktur bence. Devlette genelde usg ler eski, goruntu net olmuyor. Bebegin pozisyonu, goruntu acisi bazen ters oluyor. Bir de sonradan degisiklik olmasin diye kesin emin degilse 16-18 haftadan once doktorlar pek cinsiyet soylemezler.
Ozelde teknoloji farki biraz daha erken bilgi almamizi sagliyor.

Ilk defa duydum, soylediginiz sebeple hicbir ilgisi yoktur bence. Devlette genelde usg ler eski, goruntu net olmuyor. Bebegin pozisyonu, goruntu acisi ters oluyor. Bir de sonradan degisiklik olmasin diye kesin emin degilse 16-18 haftadan once doktorlar pek cinsiyet soylemezler.
Ben de şaşırdım herkes diyor ki kız olunca aldırıyorlar diye söylemiyorlar falan ne alaka aldıracak olan doğurunca da atar diyorum

Ayy yok canım, benim ilk doktorum 12. Hafta da kız demişti. Sonra devlette başka doktora gittim 15. Hafta da erkek dedi. Oğlum oldu. Gördükleri an söylüyor lar

İki çocuğumda da devlet hastanesi takipliydim hiç öyle birşeyle karşılaşmadım. 12. haftavda tahminde bulunup ,15. Haftada kesin cinsiyeti söylediler .

Valla herkes aynı hikayeyi anlatıyo ben de diyorum aldıracaksa zaten söylesinler de başta aldırsın doğup eziyet edeceğine sevmeyeceğine diye saçma geldi bana da size danışayım dedim

Ayy yok canım, benim ilk doktorum 12. Hafta da kız demişti. Sonra devlette başka doktora gittim 15. Hafta da erkek dedi. Oğlum oldu. Gördükleri an söylüyor lar
Bende de ozelde 12.haftada cinsiyet soylediler. Fetal dna ile kesin sonucu da biliyorduk. Lakin devlette net goruntu alinabilmesi 16.haftayi buldu ki doktor 30 yillik arkadasimdi, birsey saklamaz. Dediginiz gibi muhim olan "gormesi", gordugu an soyler bence de

Bende de ozelde 12.haftada cinsiyet soylediler. Fetal dna ile kesin sonucu da biliyorduk. Lakin devlette net goruntu alinabilmesi 16.haftayi buldu ki doktor 30 yillik arkadasimdi, birsey saklamaz. Dediginiz gibi muhim olan "gormesi", gordugu an soyler bence de
Cihazlar daha eski olduğu için daha zor goruyorlar bence. Emin olmadan da başlarına iş açmamak için söylemiyorlar

Ben 13 haftada özeldeki doktorum erken dedi hiçbakmadı bile ya bide ilk bebek heyecan çok bilsek de alışveriş yapsak diyoruz

Back