bu tamamen ögretmen ıle alakalı bır durum.......benım kardesımde okulöncesı ögrt i yalnız hıc bu kadar fazla para ıstedıgını bılmem tabı kı kırtasıye masrafları oluyor ama o da bu kadar degıldi....bence velıler bır araya gelıp konusmalısınız.sonucta herkesın maddi durumu aynı değil.....
Selam Kızlar
bu sene kızımı yakınlardaki, devlet anasınıfına yazdırdık ..kayıtta 300 tl istiyorlar 120 tl lik kırtasiye masrafı,temizlik malzemeleri masrafı, artı dans dersi alınacakmış;dans için eşofman lazımmış markalı olmalıymış.. dergi parası yok yedek kıyafetleri için kutu alınacakmış o bu derken kızlar çıldıracağım ya... :18: bu nedir böyle ?aranızda var mı muzdarip olan bu kadar masraftan? Aylık 80 veya 85 tl ödenecek parayı da eklemem lazım!sene sonunu hayırlısıyla bi çıkarsak
Selam Kızlar
bu sene kızımı yakınlardaki, devlet anasınıfına yazdırdık ..kayıtta 300 tl istiyorlar 120 tl lik kırtasiye masrafı,temizlik malzemeleri masrafı, artı dans dersi alınacakmış;dans için eşofman lazımmış markalı olmalıymış.. dergi parası yok yedek kıyafetleri için kutu alınacakmış o bu derken kızlar çıldıracağım ya... :18: bu nedir böyle ?aranızda var mı muzdarip olan bu kadar masraftan? Aylık 80 veya 85 tl ödenecek parayı da eklemem lazım!sene sonunu hayırlısıyla bi çıkarsak
bu sene anasınıfı bizi de bataracak okul yarı devlet yarı özelmiş sanırım şimdi masraf listemizi sayıyorum
120 lira ihtiyaç listesi tutuyor
100 lira eğitim seti alınacak
60-70 arası forma parası yeni müdür herkes tek tip gelsin dedi
ayda 80 lira da bakıcı ve yemek parası vereceğiz zaten ilk kayıtta hemen 80 lira alındı
kısaca sene başında okula verdiğimiz para 370 i bulacak.bizde sadece dans parası yok ama bu miktar çok fazla.bu durumdan hoşnut olmayan çok kişi var ama kimse sesini çıkarmıyor
canım sorma ya o da ayrı bir mesele ben toplantıya katılamadım bugün öğrendim , kimse sesini çıkarmamış..hani sivrilmekten çekindi belki de..orada tanıştığım bir bayan "kimse sesini çıkarmayınca biz de bişi diyemedik" dedi....dediğin gibi ortaklaşa anlaşıp konuşmak gerek..inanamıyorum daha bunun bayramları var onlarda ne olur hiç bilmiyorum..hadi aylık 85 tl ye bişi demiyoruz bakıcıların aylıkları kahvaltı masrafı var diye...ama modern dans için 35 tl artı eşofman istemeleri saçma gelmiş çoğuna ama kimse sesini çıkaramamış tek başıma desem fayda etmiyecek üstelik göze batan konumda olacağım çünkü ben önceden veliler içinde açıktan tepkimi yani zorluğunu ortaya koydum kimse sesini bile çıkarmadı "bu bayan haklı "diyerek...herkes arkadan of bayağı masraf diyor ama sesini çıkarmıyor ya...sanırım çocuğunun eğitimi etkilenir diye düşünüyor herkes...
bağışı vermezsen yazmıyorlar okula..bağış adında zorbalık resmen.....çok masraflı ya devlet diye heveslendik o da sömürdü bizi....bilmiyorum üstelik öğretmenimiz çok ağır çıktı sanki diğer sınıflar neler neler yapıyor anlamadım gitti....sınıfta kızım bişi isti umursamıyormuş kaç kere kızımdan "öğretmenim duymadı" kelimesini duyuyorum!!!!sorsan ben ilgiliyim sınıf bazen çok kargaşa inanın bulamıyorum falan der!!!!!kızımın karnına bi öğrenci vurmuş ki bazı çocukları da dövmüş bu öğrenci ..ya siz neredesiniz???anlamadım gitti...ailesi de ayrı hava "benim oğlum yapmaz torunum yapmaz" kınamak istemem ama yaptığını kabullenip çözüme odaklansa ne olur?zaten kızım içine kapanık dersini söyleyemiyor kolayca.hadi bura anasınıf para veriyoruz die ilgii isteriz ama 1. sınıfta ne yapacağız kızımla.derdidini açamıyor bişi dese ancak kendi duyuyor.....of...of....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?