M minayildiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2017 2 0 32 6 Temmuz 2017 Konu Sahibi minayildiz #1 3 yaşındaki kizimi devlet anaokuluna on kayıt yaptırdım.Devlet anaokulları hakkkinda bilgisi olan arkadaslardan yardim alabilr miyim?
3 yaşındaki kizimi devlet anaokuluna on kayıt yaptırdım.Devlet anaokulları hakkkinda bilgisi olan arkadaslardan yardim alabilr miyim?
A arteacher Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 79 35 6 Temmuz 2017 Konu Sahibi minayildiz #2 54 aydan itibaren artık anaokuluna kayıt mecburi. Sınıfların dolmaması durumunda sıra kızınıza gelebilir diye düşünüyorum.
54 aydan itibaren artık anaokuluna kayıt mecburi. Sınıfların dolmaması durumunda sıra kızınıza gelebilir diye düşünüyorum.
M minayildiz Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2017 2 0 32 7 Temmuz 2017 Konu Sahibi minayildiz #3 arteacher .!.: 54 aydan itibaren artık anaokuluna kayıt mecburi. Sınıfların dolmaması durumunda sıra kızınıza gelebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim hatta 48 ay oldugu konusuluyordu bilginiz varmı?
arteacher .!.: 54 aydan itibaren artık anaokuluna kayıt mecburi. Sınıfların dolmaması durumunda sıra kızınıza gelebilir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Tesekkur ederim hatta 48 ay oldugu konusuluyordu bilginiz varmı?
A arteacher Üye Kayıtlı Üye 4 Şubat 2017 79 35 9 Temmuz 2017 Konu Sahibi minayildiz #4 hayr artık 48 ay değil. Gelecek yıldan itibaren 54 aydan büyük her çocuğun anasınıfına gitmesi zorunlu. Sınıfların dolmadığı durumlarda daha küçük çocukların da kaydı yapılabilir.
hayr artık 48 ay değil. Gelecek yıldan itibaren 54 aydan büyük her çocuğun anasınıfına gitmesi zorunlu. Sınıfların dolmadığı durumlarda daha küçük çocukların da kaydı yapılabilir.
G Gagagall Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2017 2.918 3.450 12 Eylül 2017 Konu Sahibi minayildiz #5 minayildiz .!.: Tesekkur ederim hatta 48 ay oldugu konusuluyordu bilginiz varmı? Genişletmek için tıkla... Geçen sene 48 di veya ondan önceki sene tam hatırlayamadım. Ama bu sene net 54 aylıklardan başlyacaklarmış
minayildiz .!.: Tesekkur ederim hatta 48 ay oldugu konusuluyordu bilginiz varmı? Genişletmek için tıkla... Geçen sene 48 di veya ondan önceki sene tam hatırlayamadım. Ama bu sene net 54 aylıklardan başlyacaklarmış