Lekeler, Çiller Devitale SPlus

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

simayk34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2020
3
2
33
Bağışıklığı güçlendirerek sedef ve benzeri cilt hastalıklarına karşı büyük işler başaran Türk Bilim kadını Reyhan Aliusta’nın gıda takviyesi olarak çıkardığı üründür. İlk kez Okan Bayülgen’in programında izleme fırsatı bulduğum değerli hocamızın hayatıma kattıklarını sizinle paylaşmak istedim. Korkunç depresif ve hüzünlü günlerin sonunda sağlığıma kavuştum. Sosyal yaşantım da eski halini aldı. Araştırmanızı öneririm.

Eklentiler

• C63836B2-DD68-48D9-B888-7E9A989523EA.jpeg
    76,3 KB · Görüntüleme: 207
Allah razı olsun ondan. Gulmeyen yuzumuzu guldurdu. Cocuklarimi iyi etti. Biraz pahali ama alti ay icinde bize hastaligi unutturdu. Sagolsun varolsun.

Allah razı olsun ondan. Gulmeyen yuzumuzu guldurdu. Cocuklarimi iyi etti. Biraz pahali ama alti ay icinde bize hastaligi unutturdu. Sagolsun varolsun.

hayatımda gördüğüm en üflemeli ürünün en uyduruk PR ekibi karşınızda... bu adamlar size bir de PR yapmanız için para veriyor ya inanın yazık size verilen paraya yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…