Çocuk Hastalıkları Devit 3 damla kullananlar var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Tabpc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2022
21
8
Kızlar merhaba ben küçük kızıma devit 3 vitamin damlası kullanıyorum günde 1 defa 4 damla fakat bugün büyük bir aksilik yaşadım bebegimin ağzına damlayı damlatirken birden azinin içine şiddetli bir şekilde döküldü bebegim bir kısmını ağzından attı ama yinede endişelerim var acaba bir zararı dokunur mu ona bilgisi olan varsa cevap verirseniz memnun olurum teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
Aşırı ise yani sağlık ocağına bilgi verip kan testi istemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Ayını konuyu düzenleyip yazarsanız daha faydalı olur.

Aşırı ise yani sağlık ocağına bilgi verip kan testi istemekte fayda olduğunu düşünüyorum. Ayını konuyu düzenleyip yazarsanız daha faydalı olur.
Evet ağzına fazla girdiğinden eminim ama nekadar yuttu nasıl bir etki sağlar üzerinde onu bilmiyorum bende sizin gibi düşündüm ve hastaneyi arasam daha faydalı olacaktır. Teşekkür ederim sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…