Toplamda 4 dr gezdim bugun itibariyla.eger egrilik kemikte de varsa ki bnm o sekilde sonuc cok riskli oldugundan maalesef her dr yanasmiyor.Arkadaşlar deviasyon konusundan şikayetçi olup estetik görüntü için ameliyat olanlar ve olmak isteyenler görüş veya deneyimlerini paylaşırlarmı? Malum bizimkisi biraz itina gerektiriyor doktor seçimi babında. Bu alanda sizce kbb mi estetik cerrahlar mı başarılı? Görüşmerinizi acil beklediğimi bildiririm kızlar:)
Arkadaşlar deviasyon konusundan şikayetçi olup estetik görüntü için ameliyat olanlar ve olmak isteyenler görüş veya deneyimlerini paylaşırlarmı? Malum bizimkisi biraz itina gerektiriyor doktor seçimi babında. Bu alanda sizce kbb mi estetik cerrahlar mı başarılı? Görüşmerinizi acil beklediğimi bildiririm kızlar:)
Allah Allah benimde duyduğum tam tersi çevremde deviasyon yaşayanların hepsinin ameliyatını destekliyor doktorlar hatta bir deviasyon hastasına mutlaka ol ilerde çocuk doğururken nefes alıp vermede sorun çekmezsin normal doğum yaparsan bile demişler.Tabi eğriliğin derecesi var bazıları baya eğri bazıları ise rahatsızlık verecek kadar değil spordan filan eğri olanlarda var.Geçmiş olsun iyi araştırmak şart.Toplamda 4 dr gezdim bugun itibariyla.eger egrilik kemikte de varsa ki bnm o sekilde sonuc cok riskli oldugundan maalesef her dr yanasmiyor.
Riski kabul edersen ol diyorlar ama bana 4 dr un 3 u kesinlikle olma dedi.
Süper çok geçmiş olsun . Kime oldunuz acaba. Özelden yada buradan foto atma imkanınaz varmı?Yaklasik 2 yil olmak üzere deviasyon ve burun estetigi yaptirdim çok memnunum. Nefes alma sıkıntımda vardı kbb tercih ettim o yüzden. Ama rinoplastide basarili bir kbb ci olması lazım
Kiminle görüştünüz varmı aklınıza yatan doktor?Ameliyat olmayı düşünüyorum, tercih büyük ihtimalle kbb'den yana olacak ama bakalım :)
Kbb ciler sadece nefesini yapalim diyor zaten onda sorun yok.Allah Allah benimde duyduğum tam tersi çevremde deviasyon yaşayanların hepsinin ameliyatını destekliyor doktorlar hatta bir deviasyon hastasına mutlaka ol ilerde çocuk doğururken nefes alıp vermede sorun çekmezsin normal doğum yaparsan bile demişler.Tabi eğriliğin derecesi var bazıları baya eğri bazıları ise rahatsızlık verecek kadar değil spordan filan eğri olanlarda var.Geçmiş olsun iyi araştırmak şart.
Süper çok geçmiş olsun . Kime oldunuz acaba. Özelden yada buradan foto atma imkanınaz varmı?
Evet iyi bir doktor bencede hatta yaptığı burunlara baktım beren saatinkirecbenziyor güzel olmuş sizede geçmiş olsun.Dr Ahmet islam yaptı. Yardimci olmayi gercekten isterdim fakat kisisel nedenlerle fotograf paylasmiyorum ben. Hocanin facebook unda bakin
Evet iyi bir doktor bencede hatta yaptığı burunlara baktım beren saatinkirecbenziyor güzel olmuş sizede geçmiş olsun.
Kesinlikle estetik cerrah tercihi yapınArkadaşlar deviasyon konusundan şikayetçi olup estetik görüntü için ameliyat olanlar ve olmak isteyenler görüş veya deneyimlerini paylaşırlarmı? Malum bizimkisi biraz itina gerektiriyor doktor seçimi babında. Bu alanda sizce kbb mi estetik cerrahlar mı başarılı? Görüşmerinizi acil beklediğimi bildiririm kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?