• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deviasyon(Eğrilik) Olanlar/Olacaklar

adigegms

Üye
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2016
232
52
13
42
Arkadaşlar deviasyon konusundan şikayetçi olup estetik görüntü için ameliyat olanlar ve olmak isteyenler görüş veya deneyimlerini paylaşırlarmı? Malum bizimkisi biraz itina gerektiriyor doktor seçimi babında. Bu alanda sizce kbb mi estetik cerrahlar mı başarılı? Görüşmerinizi acil beklediğimi bildiririm kızlar:)

Arkadaşlar deviasyon konusundan şikayetçi olup estetik görüntü için ameliyat olanlar ve olmak isteyenler görüş veya deneyimlerini paylaşırlarmı? Malum bizimkisi biraz itina gerektiriyor doktor seçimi babında. Bu alanda sizce kbb mi estetik cerrahlar mı başarılı? Görüşmerinizi acil beklediğimi bildiririm kızlar:)
Toplamda 4 dr gezdim bugun itibariyla.eger egrilik kemikte de varsa ki bnm o sekilde sonuc cok riskli oldugundan maalesef her dr yanasmiyor.
Riski kabul edersen ol diyorlar ama bana 4 dr un 3 u kesinlikle olma dedi.

Yaklasik 2 yil olmak üzere deviasyon ve burun estetigi yaptirdim çok memnunum. Nefes alma sıkıntımda vardı kbb tercih ettim o yüzden. Ama rinoplastide basarili bir kbb ci olması lazım

Toplamda 4 dr gezdim bugun itibariyla.eger egrilik kemikte de varsa ki bnm o sekilde sonuc cok riskli oldugundan maalesef her dr yanasmiyor.
Riski kabul edersen ol diyorlar ama bana 4 dr un 3 u kesinlikle olma dedi.
Allah Allah benimde duyduğum tam tersi çevremde deviasyon yaşayanların hepsinin ameliyatını destekliyor doktorlar hatta bir deviasyon hastasına mutlaka ol ilerde çocuk doğururken nefes alıp vermede sorun çekmezsin normal doğum yaparsan bile demişler.Tabi eğriliğin derecesi var bazıları baya eğri bazıları ise rahatsızlık verecek kadar değil spordan filan eğri olanlarda var.Geçmiş olsun iyi araştırmak şart.

Yaklasik 2 yil olmak üzere deviasyon ve burun estetigi yaptirdim çok memnunum. Nefes alma sıkıntımda vardı kbb tercih ettim o yüzden. Ama rinoplastide basarili bir kbb ci olması lazım
Süper çok geçmiş olsun . Kime oldunuz acaba. Özelden yada buradan foto atma imkanınaz varmı?

Allah Allah benimde duyduğum tam tersi çevremde deviasyon yaşayanların hepsinin ameliyatını destekliyor doktorlar hatta bir deviasyon hastasına mutlaka ol ilerde çocuk doğururken nefes alıp vermede sorun çekmezsin normal doğum yaparsan bile demişler.Tabi eğriliğin derecesi var bazıları baya eğri bazıları ise rahatsızlık verecek kadar değil spordan filan eğri olanlarda var.Geçmiş olsun iyi araştırmak şart.
Kbb ciler sadece nefesini yapalim diyor zaten onda sorun yok.
Esas sorun egriligin distan duzeltilmesi ve bunun kalici olmasi.
Bugun gittigim dr bana senin burnunu en bastan yapmak gerekiyor ole torpuyle olacak is degil ki dikkatli bakilmayinca egri oldugu anlasilmiyormus cevremdekiler oyle diyor.
Gittigim 4 dr da iyi dr lar.hepsi hemen hemen ayni seyi soyledince korktum olamiyorum bi turlu.
Sizede gecmis olsun.

Dr Ahmet islam yaptı. Yardimci olmayi gercekten isterdim fakat kisisel nedenlerle fotograf paylasmiyorum ben. Hocanin facebook unda bakin
Evet iyi bir doktor bencede hatta yaptığı burunlara baktım beren saatinkirecbenziyor güzel olmuş sizede geçmiş olsun.

Bendede var , ben daha önce deviasyon için ameliyat olmuştum ama hiç bişe degişmedi , şimdi estetikle birlikte olmak istiyorum, sol tarafa iyice kaydıgı belli oluyor , bende araştırmaya başladım , banada bilgi verirseniz çok sevinirim arkadaşlar , fiyatlar ne kadar , bir kısmini sigorta karsılarmı , kbb mi estetik cerahmi kafam çok karışık

Kesinlikle estetik cerrah tercihi yapın

ben ekımde oldum amelıyatı arkdaslar dılersenız doktor ısmı ve ucret surec hakkında mesaj atabılrısınız

Back