- 11 Mart 2013
- 9.602
- 12.967
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canim.Benim korktugum kadar olmadi.ama ilk 3 gun sıkıntılı.Benim 2 cocuk oldugu icin zor oldu.Tek olsaydim daha kolay olurdu.Tamponlar cikinca daha superdi.1 hafta 10 gun boyunca 3 gun ara ile yaralar temizlendi.3 4 ay bir hassasiyet oluyor. Suan 6 ay oldu cok sukur rahatim.Alerji zamanlari ama daha az hassasiyeyle geciriyorum.Onceden surekli tikaliydim.Nasıl oldu durumunuz.geçmiş olsun
kac günde tamamen iyileştiniz.cok acı veren bi surecmi gerçekten
Merhaba devıasyon + konka olacagım. Dr önerınız varmı acabaYok canim.Benim korktugum kadar olmadi.ama ilk 3 gun sıkıntılı.Benim 2 cocuk oldugu icin zor oldu.Tek olsaydim daha kolay olurdu.Tamponlar cikinca daha superdi.1 hafta 10 gun boyunca 3 gun ara ile yaralar temizlendi.3 4 ay bir hassasiyet oluyor. Suan 6 ay oldu cok sukur rahatim.Alerji zamanlari ama daha az hassasiyeyle geciriyorum.Onceden surekli tikaliydim.
Benim doktorum Cemal Gumru canm benim kizimida o ameliyat etmisti internettende arastirirsan yorumlari cok olumlu ve iyi tecrubesi yuksek bir doktordurMerhaba devıasyon + konka olacagım. Dr önerınız varmı acaba
Aratıracagım . Cok tsklerBenim doktorum Cemal Gumru canm benim kizimida o ameliyat etmisti internettende arastirirsan yorumlari cok olumlu ve iyi tecrubesi yuksek bir doktordur
Rica ederimAratıracagım . Cok tskler
Gecmis olsun canm gecer toparlarsin uzun sure darbeden koru ama benim oglan tekme atmisti sonra odem yapmisti bana silikonlarin cikarilmasida hic bahsedildigi gibi korkutucu degil.Derin nefes al gozlerini kapa hemen gecicekBende dört gün önce oldum silikon tamponlar var şimdilik cmt. Günü onlarda çıkacak.simdilik daha bisey anlamadım tamponlar oldugu için hala tıkalı.korkulacak kadar kötü değil ilk gece biraz ağrılı geçti.simdi daha iyiyim
Canim gecmis olsun ameliyathaneye her girisim sonrasi bende hastalanirim tahminim bogazindaki rahatsizlik o ve akintilardan kaynaklann hassasiyet adacayi gargara yap ve ic cok iyi geliyor.tampon var mi suanKızlar merhaba ben de Perşembe günü deviasyon ameliyatı oldum bugün Pazar ve burnumdan çok boğazımda ağrı var boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum hatta ağrı kulaklarımda da hissediliyor. Sol tarafım tamamen tıkalı sağ taraftan da çok az nefes alabiliyorum. Tamamen iki taraftan da nefes almaya ne zaman başlamıştınız??
Cevap verirseniz çok sevinirim
Canim gecmis olsun ameliyathaneye her girisim sonrasi bende hastalanirim tahminim bogazindaki rahatsizlik o ve akintilardan kaynaklann hassasiyet adacayi gargara yap ve ic cok iyi geliyor.tampon var mi suan