Deviasyon ameliyati ve sonrasi ben

11 Mart 2013
9.602
12.967
Kizlar ayrintiyi yazacagim 20 gun oldu ben ameliyat olali
20160502_223739.jpg
20160427_171020.jpg

Nasıl oldu durumunuz.geçmiş olsun
kac günde tamamen iyileştiniz.cok acı veren bi surecmi gerçekten

Nasıl oldu durumunuz.geçmiş olsun
kac günde tamamen iyileştiniz.cok acı veren bi surecmi gerçekten
Yok canim.Benim korktugum kadar olmadi.ama ilk 3 gun sıkıntılı.Benim 2 cocuk oldugu icin zor oldu.Tek olsaydim daha kolay olurdu.Tamponlar cikinca daha superdi.1 hafta 10 gun boyunca 3 gun ara ile yaralar temizlendi.3 4 ay bir hassasiyet oluyor. Suan 6 ay oldu cok sukur rahatim.Alerji zamanlari ama daha az hassasiyeyle geciriyorum.Onceden surekli tikaliydim.

Yok canim.Benim korktugum kadar olmadi.ama ilk 3 gun sıkıntılı.Benim 2 cocuk oldugu icin zor oldu.Tek olsaydim daha kolay olurdu.Tamponlar cikinca daha superdi.1 hafta 10 gun boyunca 3 gun ara ile yaralar temizlendi.3 4 ay bir hassasiyet oluyor. Suan 6 ay oldu cok sukur rahatim.Alerji zamanlari ama daha az hassasiyeyle geciriyorum.Onceden surekli tikaliydim.
Merhaba devıasyon + konka olacagım. Dr önerınız varmı acaba

Kizlar operasyonun üzerinden yaklaşık 2 sene geçti bir fark gördün mü derseniz Evet yüzde 80'lik bir oranla fark gördüm Eskiden sürekli üst solunum yolları rahatsızlığı geçirirken Şimdi sadece kış aylarında geçirmeye başladım

Bende dört gün önce oldum silikon tamponlar var şimdilik cmt. Günü onlarda çıkacak.simdilik daha bisey anlamadım tamponlar oldugu için hala tıkalı.korkulacak kadar kötü değil ilk gece biraz ağrılı geçti.simdi daha iyiyim

Bende dört gün önce oldum silikon tamponlar var şimdilik cmt. Günü onlarda çıkacak.simdilik daha bisey anlamadım tamponlar oldugu için hala tıkalı.korkulacak kadar kötü değil ilk gece biraz ağrılı geçti.simdi daha iyiyim
Gecmis olsun canm gecer toparlarsin uzun sure darbeden koru ama benim oglan tekme atmisti sonra odem yapmisti bana silikonlarin cikarilmasida hic bahsedildigi gibi korkutucu degil.Derin nefes al gozlerini kapa hemen gecicek

Kızlar merhaba ben de Perşembe günü deviasyon ameliyatı oldum bugün Pazar ve burnumdan çok boğazımda ağrı var boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum hatta ağrı kulaklarımda da hissediliyor. Sol tarafım tamamen tıkalı sağ taraftan da çok az nefes alabiliyorum. Tamamen iki taraftan da nefes almaya ne zaman başlamıştınız??

Cevap verirseniz çok sevinirim

Kızlar merhaba ben de Perşembe günü deviasyon ameliyatı oldum bugün Pazar ve burnumdan çok boğazımda ağrı var boğazım çok ağrıyor yutkunamıyorum hatta ağrı kulaklarımda da hissediliyor. Sol tarafım tamamen tıkalı sağ taraftan da çok az nefes alabiliyorum. Tamamen iki taraftan da nefes almaya ne zaman başlamıştınız??

Cevap verirseniz çok sevinirim
Canim gecmis olsun ameliyathaneye her girisim sonrasi bende hastalanirim tahminim bogazindaki rahatsizlik o ve akintilardan kaynaklann hassasiyet adacayi gargara yap ve ic cok iyi geliyor.tampon var mi suan

Canim gecmis olsun ameliyathaneye her girisim sonrasi bende hastalanirim tahminim bogazindaki rahatsizlik o ve akintilardan kaynaklann hassasiyet adacayi gargara yap ve ic cok iyi geliyor.tampon var mi suan

Çok teşekkür ederim çok sağolasın :KK43: Tampon dün çıktı fakat sadece bir burun deliğimden nefes alabilir durumdayım doktorum diğer burun deliğinin kendini 1 haftaya toplayıp açılacağını söyledi ancak geceleri de ağzım açık uyuduğumdan boğaz ağrısından uyuyamaz oldum gece gelmesin istiyorum :KK43: Tam olarak ne kadar sürede en azından ağzım kapalı uyur duruma gelirim sizce

X