ezo2006 Guru Kayıtlı Üye 1 Ekim 2007 5 7 66 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi ezo2006 #1 Merhaba , ben deviasyon amelıyatı ıle burun estetıgı aynı anda yapılabılirmı sorun teskıl edermı merak edyorum bılen varmıdır
Merhaba , ben deviasyon amelıyatı ıle burun estetıgı aynı anda yapılabılirmı sorun teskıl edermı merak edyorum bılen varmıdır
M mademoiselleeee Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 11 Nisan 2011 510 112 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi ezo2006 #2 yapilir tabii ki benim nefes alma problemin de gecti estetik mudahale de oldu. simdiden cok gecmis olsun.
yapilir tabii ki benim nefes alma problemin de gecti estetik mudahale de oldu. simdiden cok gecmis olsun.
eelifaktass Aktif Üye Kayıtlı Üye 6 Ekim 2013 14 1 34 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi ezo2006 #3 Kesinlikle yapilabilir hatta doktorlar tibbi acidan deviasyon ameliyati esnasinda dstetik mudahelede bulunur. Boylelikle ikinci bir ameliyat masraf ve acida ortadan kalkmis olUr. Suan ameliyatimin 3. Gunu deviasyon ve estetik oldum memnunum.
Kesinlikle yapilabilir hatta doktorlar tibbi acidan deviasyon ameliyati esnasinda dstetik mudahelede bulunur. Boylelikle ikinci bir ameliyat masraf ve acida ortadan kalkmis olUr. Suan ameliyatimin 3. Gunu deviasyon ve estetik oldum memnunum.
Anestezist07 canım ailemm** Kayıtlı Üye 22 Şubat 2015 266 118 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi ezo2006 #4 benim ikisi birlikte oldu :) zaten burnunda şekil bozukluğu olan insanların çoğunda deviasyon sorunu da oluyor :) şimdiden geçmiş olsun
benim ikisi birlikte oldu :) zaten burnunda şekil bozukluğu olan insanların çoğunda deviasyon sorunu da oluyor :) şimdiden geçmiş olsun