devede kulak belki ama ne yapsam bilemedim??

kusura bakma ama haksızsın cnm. Bahsettiğin şeyler tamamen senin hissettiğin rahatsızlıklıklarla ilgili çünkü. Kadının bir şey yaptığı yok. Sizi umursadığını da sanmıyorum sizin kadar. Oğlunun babaannesiyle oğlu arasındaki iletişimi elbette ki kesmeyecek. Babasıyla da öyle. Bence başarılı bir denge kurmuş kendisi yazdıklarınızdan yola çıkarak söylüyorum. Yoksa takılacağınız başka sebepleriniz olurdu. Takıntınızı içinizde halledin ve siz de rahatlayın bence
ben kadının varlıgından sıkayetcı degılım kı, ısmının her ortamda gecmesınden huzursuzum. mevzuların %99 u cocukla alakalı da degıl , havadan sudan konular....kadının tabıkıde yaptıgı bırsey yok benım derdım eskı esle degıl anlatamadım galıba derdımı ???

Ben biriyle evli olsam, annesine anne desem sonra da boşanınca hala çocuğu bırakmak için vb onlara gitsem, onları seviyor olsam ben de anne demeye devam edebilirdim sanırım. KVlerin onu özleme, anma, kıyaslama, birleştirmeye çalışma, sizi sevmeme gibi sorunları yoksa yani sizi gelinleri olarak sevip benimsemişlerse bence sadece insanlık icabı eski gelinleriyle böyleler.
mesela sızde bosansam da sevgı saygı varsa anne demeye devam ederım gorusundesınız, ben olsam hayatta gorusmem cocuk varsa babası alır goturur kendı aılesıne getırır , ayrıldıgım esımle de muhattap olmam yuzyuze gelmem benım mızacımla ılgılı bır durum.
bana karsı olumsuz bır durum yok ama ben hoslanmıyorum sureklı x ın adının gecmesınden... ben yokken zaten gorusuyorlar,konusuyorlar kımsenın onlar abırsey dedıgı yok, benım oldugum ortamda da ondan bahsetmesınler cunku ben varken x den bahsetmek sacma gelıyo konusacak o kadar sey varken o eksık kalsın ..

Oto tamircisininki tamamen densizlik başka bişey değil. Ama erkekler zaten öyle düşünerek konuşmuyor adam ne bilecek ayıp mı değil mi.

Kayınvalide örneği ise bence tamamen dil alışkanlığı, sıcak hava, bu havada çocuğu salmak vb... Bunlardan söz açınca diyivermiş. Ama kıyaslama- ondan uzun uzun bahsetme vb oluyorsa rahatsız oluyorsanız haklısınız.
oto tamırcısı degıl soyleyen esımın enıstesı, kv de de konuyu kendı actı , ben acmadım ... kıyaslama bır kere oldu ama o da hos degıl, bıkaç kez de agız alıskanlıgı bana hıtap ederken o kısının adı soylendı ( bunu umursamadım soyleyende hemen ozur dıledı , olması gereken bu zaten) bu ıste..

Ortada bir çocuk olduğu için ismini hep duyacaksın belki sizin çocuğunuz olduğunda kıyaslamalara bile maruz kalabilirsin. En güzeli eşinin yanında konuyu açtıklarında bize ne X ten böyle şeyleri anlatmayın meraklısı değiliz demesi.

uyar dicem ama benim yanımda ondan bahsetmeyin desen bu sefer de kıskanç muamelesi yaparlar
bişey dememen hani takmıyorum havasında görmelerini sağlıyo seni
bence böylesi daha iyi

ben kadının varlıgından sıkayetcı degılım kı, ısmının her ortamda gecmesınden huzursuzum. mevzuların %99 u cocukla alakalı da degıl , havadan sudan konular....kadının tabıkıde yaptıgı bırsey yok benım derdım eskı esle degıl anlatamadım galıba derdımı ???
canım boşver o zaman takmamaya çalış sen de. Baksana millet eski eşlerden neler çekiyo. Bu kadarına takılınca yanlış anlama ama biraz özgüveni eksik gibi bir imaj oluşuyo. Gerek yok. Sen eşine kendi ailene bak. Onlar artık aile değil.

Bence siteminizde haklısınız. Kendi aralarında konuştuklarında o kişinin ismi geçer doğal bir durum ama o ortamda siz varken dikkatli olmaları gerekir. Yinede eşinize veya ailesine söylemeyin bu durumu. Zor ama duymamazlıktan gelin.

Bunu eşine anlat ailesine söylersen her ne kadar iyi niyetli olursa olsun seni kıskanç yapar ve is inada bindirilir.Ama eşine kibar bir dille anlatırsam o çözer gibi geliyor

Bunu eşine anlat ailesine söylersen her ne kadar iyi niyetli olursa olsun seni kıskanç yapar ve is inada bindirilir.Ama eşine kibar bir dille anlatırsam o çözer gibi geliyor
eşime söylesem ne yapayım ben der :KK66:

çünkü bana evlenmeden önce eski eşin ailesi ile hala içli dışlı olması da tuhaf geliyordu , hala aile pozları vermeler falan filan sosyal ağlarda fotolar vs görmüştüm bir sürü eşime söylemiştim , evlendiğimizde her daim içimizde mi olacak ben bunu kabul edemem, bana göre ailenle görüşmesi de gereksiz , varsa cocukla ilgili bir durum siz zaten kendi aranızda çözersiniz demiştim, o da ne yapayım insanlara görüşmeyin mi deyim ??? bırak ne yaparlarsa yapsınlar deyip kestirip atmıştı..
şimdi söylesem o hiç denk gelmediği için bu muhabbetlere, salla gitsin duymazlıktan gel diyecek ama kulak bu duyuyor :KK66:

X