- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.865
- Konu Sahibi eftelya2015
Ben olsaydim cocugumun babasinin ailesiyle bosandiktan sonra gorusmezdim demeniz su an bi anlam ifade etmiyo. Herkesin karakteri kendinedir. Ben eski esi cok medeni bir kadin olarak goruyorum. Cocugunun baba tarafiyla medeni iliskiler surduruyo bunu herkes yapamaz zaten.kıskanmak değil ki adının geçmesi beni rahatsız ediyor sadece, ben ikinci evliliğimi yapmış olsaydım ailemde sürekli eski eşten örnekler verseydi eminim ki eşim ve ailesi kat ve kat rahatsızlık duyarlardı...
yani "eski" adı üstünde ne yaşandı ise geride kaldı ama beni onun hayatı -evinin sıcaklığı-arabasının sileceği vs. ilgilendirmiyor ki... ki kıyaslama da oldu zamanında ben titizimdir-evim hep toplu ve temizdir x böyle değildi, çok dedik biz o ama sen titizisn vs laflar geçtiydi ki bence bu da hoş değil...
ne eski eş beni ilgilendirir, ne ben onu ilgilendiririm.
eşimle tabikide görüşecek-görüşüyor da çocuk var ortada ama aile ile görüşmesi ne bileyim tabi tercih meselesi biz ayrılsak ben görüşmezdim mesela hayat görüşüme ters benim; bir ilişki bittiyse onu bana hatırlatan herkesi ve herşeyi siler atarım.
ben sadece bu rahatsızlıgımı onları kırmadan dile getirmek istiyorum.
Birgun hastaneye gittim muayene sirasi bekliyorum, bir yasli hanim akulu arabada basinda bi kadin. Sohbete basladik, kiziniz heralde islemleri halleden dedim, cunku cok ilgiliydi, hayir gelinim dedi, masallah hakikatli kadinmis dedim, ustelik oglum onu bosadi baska kadinla evlendi, onlar bana sahip cikmadi ama bu gelinim bana bakiyor dedi. Iste insanlik.. Sen bunu yapmazsin diye sen dogru kadin olmuyosun, anlayabildin mi?