Artık inanın ben bıktım ne yaptım ne ettim hiç bir şey kâr etmedi devamlI idrar yolu eNfeksiyonu geçiriyorum böbrek taşım vardı 2 ay öncesine kadar düşürdüm suyu çok içemiyorum doktorlara gidiyorum ilaç veriyorlar ürolojiye gittim kronıkleşmiş çok hassassın dedi... çok dikkat ediyorum tek sorunum fazla su içememek ilaçarımı kullanıyorum şikayetim kalkıyor ilaçlarım bittiği anda tekrar başlıyor . Erkeklerde belirtisi olmazmış anlamazlarmış acaba diyorum eşimden bana mı geçiyor diye düğşünüyorum , bu defada evlenmeden de çok sık yaşıyordum aklıma geliyor ve ben artık ne yapacağımı şaşırdım biri bana akıl versin :18: çok canım yanıyor
bende çok yaşadım bunu,nasıl çözdüm derseen klozeti eşimle hayatımızdan çıkarttık,teharet ve vajinamı ykıadıktan sonra siliyorum ve her tuvalete gittiğimde günlük pedimi değiştiriyorum çok şükür 2 aydır çok rahatım..birde İbrahim saraçoğlunun da tarifleri var dene derim faytdasını görürsün..
bende çok yaşadım bunu,nasıl çözdüm derseen klozeti eşimle hayatımızdan çıkarttık,teharet ve vajinamı ykıadıktan sonra siliyorum ve her tuvalete gittiğimde günlük pedimi değiştiriyorum çok şükür 2 aydır çok rahatım..birde ibrahim saraçoğlunun da tarifleri var dene derim faytdasını görürsün..
alafranga tuvalet mı daha iyi oluyor diyorsun ? Ben değiştirttim yer tuvaletıydı klozet yaptırdım eger oyleyse keske yaptırmasaydım O kadar çok çekiyorum ki anlatamam su an iş yerindeyim canımın acısını yüzüme baksan anlarsın bakıcam inşallah işe yarar tarifler