• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devamlı bi yerlerimin hareket etmesi

La vie en Rosee

Honey, i am pure gollddd
Pro Üye
1 Haziran 2018
5.315
16.262
248
Merhaba hanımlar,
bu sitedeki her kafadan değişik sesleri seviyorum. o yüzden bir maruzatımı sizlerle paylaşmak istedim. belki de benzer olaylar çıkar. :KK24:
benim elim kolum çok oynuyor ya. yani mesela oturuyorsam ayaklarımı oynatırım. bazen ikisini birden. hiçbişey yapmayıp uslu uslu sabit biçimde oturmak istiyorum yaa.:KK48: dudaklarımı yolarım, tırnaklarımı birbirine geçiririm. aklıma geldikçe durduruyorum hareketleri:KK51:

Merhaba hanımlar,
bu sitedeki her kafadan değişik sesleri seviyorum. o yüzden bir maruzatımı sizlerle paylaşmak istedim. belki de benzer olaylar çıkar. :KK24:
benim elim kolum çok oynuyor ya. yani mesela oturuyorsam ayaklarımı oynatırım. bazen ikisini birden. hiçbişey yapmayıp uslu uslu sabit biçimde oturmak istiyorum yaa.:KK48: dudaklarımı yolarım, tırnaklarımı birbirine geçiririm. aklıma geldikçe durduruyorum hareketleri:KK51:
hıı hı. sonra kayınpeder uslu dur duzgun dur dıye laff sokaa sokaa benı bı mum yaptı gorcen.. elbıse denedıgımde pır pır etrafımda donerdım de ne bıcım hareket der ceker gıderdı. kendımı sıka sıka değiştim.. ayaklarımın oynamasını yeglerım asimile olmaktansa.. ama ısttemedıgın ot basında bıter.

Back