• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devamı bitmeyen sorunlar

Arabayı alıcağımız firma büyük bir firma. 8 9 milyar için beklemez 25 gün bizi. O yüzden istedi. Arabayı kaçırmak istemedi çünkü.
bende arkadaşa katılıyorum. bu kadar baskı hissettiğiniz insanlardan her ne olursa olsun borç istemek hiç akıl karı değil. böyle olunca adama konuşacak laf çıkıyor. ya başka araba bakacaktınız, bunu kaçırmayı göze alıp ya da huzurunuz kaçacaktı. siz kendiniz ikinciyi tercih etmiş gibisiniz:KK43:

Bence senin ses cikarma zamanin gelmis canim
Canim oyle istedi .. para benim degil mi aldim... biz yetiskiniz ve karar verebilecek olgunluktayiz istedik yaptik istedik aldik ..
bu tarz cumeleleri artik kurmalisin, esinde bir zahmet kusura bakmasin, kendisi izin vermeseydi bukadarina
vallaha 10 yasinda cocuklar bile bukadar karistirtmiyorlar kendine

hem kaynim deme sen ona gorumce de artik, ne o canim erkege yakisir mi oyle dedikodu yapmak, daha neler duyacagiz

Diyorum ya benimki cevap vermeyi saygısızlıkk olarak algılıyo o yüzden pek bişey demez susar he der geçer. İyi de sen susuyosun ama benim içim içimi yiyo yanii.
Aynen zaten k.b bekliyorum bir kez daha böyle bir durum olsun da söylemem gerekeni söyliim diye :)

Otomotiv sektöründe çalışıyorum 1.4 motor honda markalı araç için 30 milyar için çok fazla para değil açıkcası.. 1.6 motor 301 için 40 bin veriyoruz mesela işteyim ya bunlara çalışıyor aklım :KK45: fazla karışmalarına müsade etmeyin bence özellikle de eşin ağırlığını koymalı yoksa hala konuşuyorlarsada ne derse desin oralı olmayın boşverin:)

Boşver demek kolay ama o an öyle bişey oluyor ki boşveremiyosun yaa. Sinirden Böyle kulaklarımda ateşş çıkıyo resmen.

bende arkadaşa katılıyorum. bu kadar baskı hissettiğiniz insanlardan her ne olursa olsun borç istemek hiç akıl karı değil. böyle olunca adama konuşacak laf çıkıyor. ya başka araba bakacaktınız, bunu kaçırmayı göze alıp ya da huzurunuz kaçacaktı. siz kendiniz ikinciyi tercih etmiş gibisiniz:KK43:

Parayı abisinden istedik. Ama telefonu kapattığı gibi nerden bilelim hemen k.p yumurtlucağını. Salaklık bizde işte.

şimdi yanlış anlamayın ama sanki bize anlatmadığınız yada unuttuğunuz birşeyler var gibi.. oturduğunuz ev kira mı babasının evi mi? onların sizin evlenme sürecinde ve evlendikten sonra evinize maddi katkıları var mı?

bence bilmemeniz hata, adam daha önce kendi kredi kartınızla aldığınız 500 liralik alışverişi bile hemen yetiştirmiş bilmem kaç milyarı mı söylemeyecek?

insan herkesi kendisi gibi saniyor, onlarda bu yuzden guvenmek istemisler ama bu sefer ogrenmisler dikkat etmek gerektigini
ben olsam benimde aklima gelmezdi tamam bikerelige mahsus laf olmus acilmis soylemistir diye dusunurdum, herseyi her seferinde yetistirecegini tahmin etmek zor, kadin olsa anlariz ama sonucta erkek :)

Bende çok pişman oldum söylediğime ettiğime zaten. Hoş bende ağzımı açmadım ya..
Ya gerçekten benim eşim de suç. Susması çileden çıkartıyor beni resmen.

Dün abisi babasının söylediklerini bana söyledikten sonra ee dedim ne var değiştiriyosak neyine bukadar tepki gösteriyo
'' demezmi ona söylemedik sormadık ya ondan kızmıştır diye''
Ahh salak kafam benimde sinirliyken aklıma bişi gelmez kii. Diyememişimm orda benim babama da bişey danışmadık söylemedik diye. Hep sonradan gelir aklıma böyle şeylerde.
Valla önceleri benimde aklıma gelmezdi.Şu son 3 senedir böyleyim.
Bir hikaye var bilirmsin?
Adamın birisi komşusuna borçlanmış ve zamanında ödeyememiş.Çok üzülür olmuş duruma.Hanımı da dayanamamış üzülmesine .
Pencereyi açmış komşu komşu bizim size borç varya ;
evet var demiş komşusu.
İşte biz onu şimdi ödemeyemiyoruz deyip kapatmış.
Yani sen sıkıntı edeceğine söyle karşındaki de sıkıntı etsin.

kabahatin büyüğü eşinizin.fabrikadan 1000tl geleceğini kp e kim söyledi?7-8bin tlyi kim nereden biliyor?kenarda ki birikimi nasıl duymuşlar?bunların hepsi eşinizin içinde tutamamasından.evli barklı adam kendi parasını idare etmeyi bilmeli.kp de muhtemelen birim yapıp ev sahibi falan olun diye uyarıyordur ama bu kadar karışması abartı.ağbisinde ben biraz çekememezlik sezdim ona ne ki sizin alacağınız arabadan,yaptığınız alış veriş tutarından.kendi de alsın o zaman alamıyorsa böyle çatlar durduğu yerde gider babasına şikayet eder işte.

Kıskançlık yapıyorlar gibime geldi.. Yapacağınız tek şey mümkün olduğunca arayı açmak. Fazla içli dışlı olmayın. Merhaba merhaba.

şimdi yanlış anlamayın ama sanki bize anlatmadığınız yada unuttuğunuz birşeyler var gibi.. oturduğunuz ev kira mı babasının evi mi? onların sizin evlenme sürecinde ve evlendikten sonra evinize maddi katkıları var mı?

hayır kira değil. Altlı üstlü oturuyoruz zaten. Evde eşimin dedesinin evi. Evlenme sürecinde tabiki de ailelerin yapması gerekenler yapıldı ne bi eksik ne de bir fazla. Maddi katkıları çok yoktur bi ilk doğalgaz faturamız geldiğin de k.p ödemiş onu haberimiz yoktu, öğrenincede indirdik parayı aşağıya almadılar.
Arada birde markete giderken ihtiyac varmı diye sorarlar daha şuna ihtiyacım var demişliğimde yoktur yani.

kabahatin büyüğü eşinizin.fabrikadan 1000tl geleceğini kp e kim söyledi?7-8bin tlyi kim nereden biliyor?kenarda ki birikimi nasıl duymuşlar?bunların hepsi eşinizin içinde tutamamasından.evli barklı adam kendi parasını idare etmeyi bilmeli.kp de muhtemelen birim yapıp ev sahibi falan olun diye uyarıyordur ama bu kadar karışması abartı.ağbisinde ben biraz çekememezlik sezdim ona ne ki sizin alacağınız arabadan,yaptığınız alış veriş tutarından.kendi de alsın o zaman alamıyorsa böyle çatlar durduğu yerde gider babasına şikayet eder işte.

O fabrikadan gelicek olan parayı bütün türkiye biliyor desem yeridir. Önceki konularımda eşimin fabrikada direnişte olduğu ile ilgili konum vardı. O direniş sonucu olarak o para gelicek oradan biliyorlar. Kenarda ki paramızı bilmiyorlar diye düşünüyorum yani ben söylemedim :D
K.b yaşıda var yani 30 yaşında ama hal ve hareketleri hiç 30 yaş gibi değil. Daha çok destek olması saklaması gerekir vs diye düşünürüm ben kardeştir sonuçta.

Kıskançlık yapıyorlar gibime geldi.. Yapacağınız tek şey mümkün olduğunca arayı açmak. Fazla içli dışlı olmayın. Merhaba merhaba.

Anlayabilsem keşke neden bu şekilde şeyler yaptığını.
Çok fazla alt kata inmiyorum zaten.
2 3 gün önce eşim k.p dükkanına uğramış işe gitmeden önce.
kp Pokahontass neden sabahları kahvaltıya inmiyo işe gitmeden bizle kahvaltı yapmıyor ki demiş.
Akşamları da öyle ne yiyip ne içiyo yukarda akşam yemeklerine de inmiyo demiş. (eşimin gece vardiyasında olduğu haftalar)
Eşimde demiş o çok yemek aramaz sabahlarıda zaten uyandığı gibi kahvaltı yapamaz sadece kahve içer demiş.

Yani ben arayı açık tutuyorum tutabildiğim kadar ama birde bu bana değilde eşime söyleme olaylarıda canımı sıkıyor. Gel bana sor bakalım neden inmiyosun diye. Ne o öyle şikayet eder gibi !

Anlayabilsem keşke neden bu şekilde şeyler yaptığını.
Çok fazla alt kata inmiyorum zaten.
2 3 gün önce eşim k.p dükkanına uğramış işe gitmeden önce.
kp Pokahontass neden sabahları kahvaltıya inmiyo işe gitmeden bizle kahvaltı yapmıyor ki demiş.
Akşamları da öyle ne yiyip ne içiyo yukarda akşam yemeklerine de inmiyo demiş. (eşimin gece vardiyasında olduğu haftalar)
Eşimde demiş o çok yemek aramaz sabahlarıda zaten uyandığı gibi kahvaltı yapamaz sadece kahve içer demiş.

Yani ben arayı açık tutuyorum tutabildiğim kadar ama birde bu bana değilde eşime söyleme olaylarıda canımı sıkıyor. Gel bana sor bakalım neden inmiyosun diye. Ne o öyle şikayet eder gibi !

Eşnde de problem var.Normalde arayı bulması gerekirken o herşeyi size yetiştirmiş. Bizde böyle bir durum olsa ne ben ne eşim söyleriz.. Hem birbirimizle aramız açılır hem de ailelere içten içe kin gütmeye başlarız.

Eşnde de problem var.Normalde arayı bulması gerekirken o herşeyi size yetiştirmiş. Bizde böyle bir durum olsa ne ben ne eşim söyleriz.. Hem birbirimizle aramız açılır hem de ailelere içten içe kin gütmeye başlarız.

Eşim büyük ihtimal direk bana yemeğe aşağıya insene diyemediği için kendince iş attı babam böyle böyle dedi diye :)
Diyete başladım artık hiçten inemem valla yemeğe dedim geçtim bende :D

Eşim büyük ihtimal direk bana yemeğe aşağıya insene diyemediği için kendince iş attı babam böyle böyle dedi diye :)
Diyete başladım artık hiçten inemem valla yemeğe dedim geçtim bende :KK70:

Valla zor ya.. Sizi gözlerinde etiketlemişler çok para harcıyor soğuk biri diye.. Para mevzusunda kıskançlık olmuş gibime geldi. Bugüne kadar hep isteklerinden feragat etmişlerse gözlerine batıyor olabilir.

eşinizin abisi ortalığı karıştırıyor kp söyler durur iyiliğiniz için ama hala evlendiğini kendi düzenini kurduğunu ayrı evi olduğunu anlayamamış ki hala kanatlarının altına almaya çalışıyor tamam diyip geçiceksiniz takmayın kafanıza

eşinizin abisi ortalığı karıştırıyor kp söyler durur iyiliğiniz için ama hala evlendiğini kendi düzenini kurduğunu ayrı evi olduğunu anlayamamış ki hala kanatlarının altına almaya çalışıyor tamam diyip geçiceksiniz takmayın kafanıza

Anlayabileceğini de pek sanmıyorum bi otoriterlik kurmuş gibi kukla gibi yönetiliyoruz. Tamam takmayayım ama ömrüm boyunca böyle gidicekse çekilecek şey değil ama :110:

Anlayabileceğini de pek sanmıyorum bi otoriterlik kurmuş gibi kukla gibi yönetiliyoruz. Tamam takmayayım ama ömrüm boyunca böyle gidicekse çekilecek şey değil ama :110:

eşin senin kadar atik değil canım, eşin tamam diyecek ama istediğinizi yapacaksınız her şeyi, iş değiştireceğim değil de işi değiştirdim diyeceksiniz danışır gibi değil yaptığını beyan eder gibi evet başlarda sürtüşme yaşanır ama bi kaç sene sonra oturur yerine bu iş eşinizde bitiyor

eşin senin kadar atik değil canım, eşin tamam diyecek ama istediğinizi yapacaksınız her şeyi, iş değiştireceğim değil de işi değiştirdim diyeceksiniz danışır gibi değil yaptığını beyan eder gibi evet başlarda sürtüşme yaşanır ama bi kaç sene sonra oturur yerine bu iş eşinizde bitiyor

Umarım bir yol katedebiliriz..

Back
X