- Konu Sahibi Pokahontass
Ay aman bosverin allah askina ...
nereli kp? Merak ettim? Egelidir kesin onlar baya "tutumlu" olurlar
yok egeli değill bursalı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay aman bosverin allah askina ...
nereli kp? Merak ettim? Egelidir kesin onlar baya "tutumlu" olurlar
yok egeli değill bursalı
Ya canim kafana takmayin... hatta bu duruma alisin cünkü onlar degismicek. Siz yeterki onlarin sizi etkilemelerineizin vermeyin ve ellerine koz vermemeye bakin!
Arabanizida iyi günlerde sürün
yanlış anlamayın lütfen bişey soracağımHatta geçen hafta 1000TL geldi çalıştığı fabrikadan, eylem olaylarında dolayı evdekilerde biliyordu gelceğini. K.p sormuş bigün yatırdılarmı parayı diye. Eşimde evet demiş. 'tamam elleme o parayı koy kenarıya' demiş.
İyi de neden yani?
Belki beniim evimin bi ihtiyacı var belki de zevk için harcayacağım.
Neden 3, kişi tarafından yönetiliyor evimin maddiyatı?
yanlış anlamayın lütfen bişey soracağım
eşiniz görünüş olarak fazla mı çocuksu saf iyi niyetli biridir veya biri gibidir
çocuğu güven vermeyince insanın anne babalar sürekli böyle yönetmek istiyor
abisinin de ağzı ne kadar gevşekmiş
benim eşim çok çocuksu bir insandır meselaAslında değildir yani nasıl anlatayım sorumluluk sahibidir mesela. pek öyle laylaylom değildir.
Daha dün eşimle bu tarz konuda tartıştık. Konumdada bahsettim işten çıkarsam babama nasıl söylicem diyo.
Öyle diince biraz aksi çıktım bende neden bi açıklama yapmak durumundasın, biraz ağırğını koysan korkmazsın bukadar mudahale etmesini engellersin dedim.
Napayım restmi çekeyim karşı mı geleyim diyor.
Benim istediğim bu değil ki. Tabikide terslemesin rest çekmesin ama böyle durumlar olduğunda alttan alttan evim ayrı benimde düşüncelerim var vs gibi birşeyler söyleyebilirsin diyorum ben karşı gelemem diyor.
Ama ben bunu karşı gelmek olarak düşünmüyorum ki. Abimede böyle davranıyo araba kullanırken bile karışıyor görmüyomusun diyo.
Araba kullanırken karışmak başka, evli oğlunun bütçesini yönetmek başka yani.
Eşimde en son şey yazmış ben en ufak oğlu olduğum için hala beni ufak çocuk gibi görüyor diyo :) en sonunda sinirlerime hakim olamayaraktan diyiverdm bende 'evlendirmeseymişte dizinin dibinde tutsaymış ozaman küçük oğlunu' dedim.
Yanlış cümle kurdum o an sinirle ama neyse ki şans benden yanaydı ve bu cümle kaynadı geçti arada :)
benim eşim çok çocuksu bir insandır mesela
yüz verseydim bizim kp de karışacaktı herşeye
ilk yıllar kestim önünü bikaç kez
sende şakayla söyle ayy babaaa bebek miyiz biz
kocaman adam bilmez mi gibi
adamlar aileye sessiz olunca iş başa düşüyor canım
bişey olmaz tatlı tatlı söyleyeceksin canımaynen benimki o konuda çok sessiz kalıyor. bana gelince çatır çatır ama :) ya ben arada şakayla karışıkta olsa ciddi de olsa birşeyler söylemeye çalışıyorum ama daha 1 yıllık evliyim ve eşim susarken ben konuşunca sanki çok fazla tepki görücekmişim gibi düşünüyorum.
Evet aşırı fazla hemde. Ve ben bunu eşime anlatamıyorum. Ben ailesiyle ilgili birşey söylediğimde hemen kesitirip atar gibi 'tamam' diyor yada savunma mekanizmasını açıyor. İyi de ben ailesi için birşey söylerken aynı zaman da bizim evimizi ailemizi ilgilendiren bir durumu paylaşıyorum onunla.
Nedense anlatamıyorum sanırım..
bişey olmaz tatlı tatlı söyleyeceksin canım
Kayin pederiniz muhtemelen cok zorluklarla para kazanmis,biriktirmis.
sizin tasarruf edip kenara para ayirmanizi istiyor sanirim. Esinizin dengeyi bi sekilde kurmasi lazim.
ipler tamamen eşinin elinde...babasına karışma demesini öğrenmeli..
evetaltlı üstlü mü oturuyorsunuz?
E ic ice. Altli ustlu evlerde yasayinca boyle seyler yasanmasi cok dogal. Ben bunlari dert olarak gormuyorum. Sizler icin onemliyse kiraya cikarsiniz kimsede ne yapip ettiginizi gormez.
Sanki eksik kalan kp nin cebinden çıkacak.Ne münasebet efendim evin ayrı,bütçen ayrı.
Bizede çok karışıyorlardı radikal karar aldım evin bütçe yönetimini aldım.İyiki de aldım.Artık eşime birşey dediklerinde maddi olarak ben bilmiyorum diyor ki gerçekten bilmiyor.
Bizde 2 hafta önce arabayı değiştirdik hemde hiç kimsenin haberi olmadı valla.Eşime dedim eğer daha almadan herkese diyeceksen maddi desteğimi çekerim üzerinden diye.
Söylesen yok o araba böyle,yok ne gerek var,yok kiracının araba yükseltmek neyine deyip vazgeçirecekler.
Aldık çok şükür şimdi bişey de diyemiyorlar.:))