• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi devam sütünü nasıl vermeliyim yardım lütfen!!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

saliha...

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
24
0
86
İstanbul
6 aylık bebeğim devam sütünü almak istemiyor,en sevdiği aptamil milumil şimdi onuda içmiyor. 100 kahvaltı,50 çorba,100 muhallebi arada zorla 100ml veriyorum.350 toplam. yeterli mi? bu şekilde yararı olur mu yemeklerle birlikte? ne yapayım devam mı edeyim bu şekilde kaşıkla uğraşıp içirsem mi?

benim kızım hiç almıyo bir sabah kahvaltısında verebiliyom oda mamasının içine karıştırıyom 10aylık napcam ya biberondan kesinlikle içmiyo bende muzdaribim bukonuda

çorbasına da kat muhallebisini devam sütüyle yap, ama ben böyle yaparak günlük süt ihtiyacı karşılanıyormu bunu merak ediyorum, bağışıklığı için süt şart

6 aylık bebeğim devam sütünü almak istemiyor,en sevdiği aptamil milumil şimdi onuda içmiyor. 100 kahvaltı,50 çorba,100 muhallebi arada zorla 100ml veriyorum.350 toplam. yeterli mi? bu şekilde yararı olur mu yemeklerle birlikte? ne yapayım devam mı edeyim bu şekilde kaşıkla uğraşıp içirsem mi?

canım bebeğin anne sütü hiç mi almıyor??,eğer yoğurtta yiyorsa yeter 350 cc,yoğurt ta aynı grup,peynir de.500 ml böyle tamamlayabilirsin

önemli olan bi şekilde almış olması,sade içmesi veya muhallebide çorbada yemesi fark etmez bence.bende öyle yapıyorum.zaten sık sıkta su veriyorum.mesela az önce biberonun içine şeftali püresi,bebe bisküvisi koydum,biraz kendi sütümden sıktım,üstünede birbuçuk ölçekte mama koydum hepsini yedi.biberonun ucunu biraz genişletmiştim.

benim kızım hiç almıyo bir sabah kahvaltısında verebiliyom oda mamasının içine karıştırıyom 10aylık napcam ya biberondan kesinlikle içmiyo bende muzdaribim bukonuda

seninki biberonu mu reddediyor yoksa içindeki sütü mü?benim oğlumda biberondan emmiyordu 15gün uğraştım şimdi emiyor

Sabihacım sana mama olarak bebelacı öneririm bebnim bebişi dirilti diyebilirim her bebek aynı mamayı sevmeye bilir bide bunu dene ayrıca yemekle deil kahvaltı yaptırırken ver sonra öğle uykusuna yatmadan önce birde gece yatarken ver son bir önerim mamayı ya biraz daha koyu ya da daha duru yap nasıl sevecegini bebişin belirler benim oglum koyu seviyor mesela birde o ne kadar içmek isterse o kadar içer benimki 11 aylık 150ml veya 100ml arası içer günde 3 kere sende deneye deneye öğreneceksin kolay gelsin

Back