• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi devam sütü ve balık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Arzu:)

AYŞENUR,UM CANIM BENİM:))
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
1.008
10
116
44
İzmir
merhaba anneler kızım için balık vermek istiyorum ama öğün aralarında mama içiyor ve mamanın içinde devam sütü var..öğün arası 3 saat ama balık vermeye çekiniyorum...zehirlermi diye.cevap verirseniz sevinirim.bi sorun olurmu?

bebeğin kaç aylık canım.cıva miktarı yüksek balıkları vermemelisin.ton balığı somon balığı gibi büyük olanları...

bebeğim 10 aylık canım..maalesef mamadan kesemedim hala devam ediyoruz..prametüre doğduğu için kilo kaybı olmasın diye fazla zorlamıyorum..günde 2 öğün yaptığım yemekten yiyiyor..kalan öğünler mama oluyo..hangi balıkları önerebilirsiniz..a.s.

canım ben balık verdikten hemen sonra emziriyorum istiyorsa,şükür sorun olmadı

uzak durman gerekenler:uskumru,ton balığı,deniz levreği,orfoz balığı
yiyebileceklerin:sardalya,somon,çipura
üzerinde düşünmen gerekenler:dil balığı,mercan

benim bildiklerim,ama eklemeler olabilir mutlaka

ben alabalık ,levrek, hamsi ve somon verdim bugüne kadar sorun yaşamadık.ama biz mama kullanmıyoruz.

Back