• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Devam sütü hazırlandıktan sonra ne kadar durur?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

brcsrtc

Allahım sana emanetiz..
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
208
3
96
46
İstanbul
Kızlar oğluşuma gece devam sütü vermek istiyorum çünkü artık sütüm çok azaldı ve onu doyurmuyor gece çok sık uyanıyor..Ama devam sütünü hazırlayıpta odaya

koysam ne kadar zamanda içirmem lazım?

canım onu yedireceğin zaman hazırlaman lazım, bekletilmiyor. doktorumuz 1 saat içirebilirsin sonra dök demişti, kutuların üstünde zaman belirtmiyor sanırım ama beklemiş devam sütünü vermeyiniz yazıyor

Evet doğru bende okudum şimdi bekletmeyin yeni hazırlayın diyor..Ama eğer mutfağa gidip mama hazırlarsam iyice uykusu açılır..Ne yapıcam?

canım fazla zamanını almaz ki 2 dkk hazırlarsın ben biberona yapacağım kadar kaynatılmış su koyuyodum mama kutusunu da yanıma alıyodum mırıldanmaya başladı mı hemen hazırlayıp veriyodum yani 1 dkk falan sürer en fazla..hem bebeğin kaç aylık?devam sütü demişsin heralde 6 aydan daha büyüktür gece beslenmeye alıştırma bence onun yerine akşam yatmadan tok tutacak bişiler yedir muhallebi falan bize drumuz öyle demişti gece beslemesi yok demişti 6 aydan sonra..

en fazla bır saat bekletebılırsın canım bırde korkma uykusu acılmaz hem acılsada cabuk sızar hatta ıcerken bıle sızabılır yanı benım kızım oyle oluyor:)fazla vaktını almaz ben bıtane cam sürahı aldım kızımın suyunu kaynatıp ona koyuyorum gece de azar azar ölcusune gore cezveye alıp ısıtıyorum 2dk da bıtıyor hazırlamak....

Aslında geceden doyurup uyutmak daha mantıklı..ama eğer gece mıkırdanırsa dediğiniz gibi yapıcam kızlar..Teşekkürler..

termosta sürekli sıcağa yakın ılık su bulunduruyorum...hazırlamam sadece 15 sn ..tavsiye ederim.

termos hiç aklıma gelmemişti çok teşekkürler ben daha önceden kaynatıp sürahiyle hazır bulunduruyodum sonra yapacagım miktarda ısıtıyodum hemen bugün alayım küçük bir termos :)

Back