• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi devam maması kullananlar ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

serap85

♥iki küçük sevdamm♥
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2012
1.888
342
113
11 aylık oğlumu 8 ay emzirdim ama aptamilde verdim şimdi sadece aptamil içiyor 1,5 yaşına gelince mamayı tamamen bırakıp keçi sütüne geçmeyi düşünüyorum sizler ne kadar süreyle devam ettiniz bırakınca ne verdiniz

merhaba bende seninle aynı durumdayım sadece ben anne sütüne devam ediyorum.aptamilide sabah kahvaltısı hazırlarken birde çok erken uyanmışsa 150 cc gibi 2 kere veriyorum.ben 1 yaşına kadar devam etmeyi düşünüyorum.1 yaşından sonra artık keçi sütü ve pınar çocuk yada diğer markaların bebek sütleri çıktı.onlara devam etmeyi düşünüyorum.

teşekkür ederim seçenek dediğin gibi çok ama eniyisi hangisi acaba çocuk sütleri konusunda kararsızım

Back