Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bugün enfeksiyon sebebiyle doktora gittim.muayrne esnasında kanamam oldu doktor enfeksiyon çok dedi hala az kanama görüyrm .bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz lütfen
Kızlar bugün enfeksiyon sebebiyle doktora gittim.muayrne esnasında kanamam oldu doktor enfeksiyon çok dedi hala az kanama görüyrm .bu durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz lütfen
iyi akşamlar arkadaşım.benimde öyle uzun süren bi kananmam oldu ya muayene olduktan sona kanama oldu yada benim kistim yüzünden ama korkulacak bişey yok bence doktor değiştir bana da enfeksiyon iltahap die bişeyler söledi içime sinmedi bende dr değiştirdim kanamam 20 gün sürdü sona dr primolut n tablet verdi 15 gün kullan kanamanı keser ya muayene esnasında rahim zarar görmüş yada kist rahmi sıkıştırmıs dedi 4. gün kanama kesildi.ama şimdi geçti çok şükür enfeksiyon yada iltahap için de soğan kürünü( ve hamileleik için tabii) uyguladım şimdi normale bindi. fakat gelcek ay soğan kürüne devam.gerçekten iltahap enfeksiyon bilmem ne hepsini dışarı atıo.adetide düzenlio.rabbim şifanı versin inşallah.