- 11 Ocak 2013
- 71
- 24
Merhabalar herkese
Tüylerden kurtulma fikriyle 3 yıl önce akrabalarımın tavsiye ettiği yerde alexandrite makineyle koltuk altı bölgesi için lazer epilasyona başladım. Beyaz tenliyim ve sarışınım. Kıl tipi ise yumuşak ve koyu kahverengi gibiydi ama jiletle birkaç kez alınca kalınlaşır makine görür dediler ve 6-7 seans düzenli olarak gittim. İlk başlarda kıllar da artış oldu sonra ilk gittiğim haldeki gibi azaldı son seanslarda fark olmayınca devam etmeme kararı aldım. Birkaç farklı merkez ile görüştüm ama tüy rengi açık olduğu için kimse net olarak tüylerim de etkili olabileceğini söyleyemedi.
Ben iğneli epilasyona başlarken siteden paylaşılan tecrübeleri okudum ve kendi tecrübemi de araştıranlara faydalı olması için paylaşmak istedim.
Tüylerden kurtulma fikriyle 3 yıl önce akrabalarımın tavsiye ettiği yerde alexandrite makineyle koltuk altı bölgesi için lazer epilasyona başladım. Beyaz tenliyim ve sarışınım. Kıl tipi ise yumuşak ve koyu kahverengi gibiydi ama jiletle birkaç kez alınca kalınlaşır makine görür dediler ve 6-7 seans düzenli olarak gittim. İlk başlarda kıllar da artış oldu sonra ilk gittiğim haldeki gibi azaldı son seanslarda fark olmayınca devam etmeme kararı aldım. Birkaç farklı merkez ile görüştüm ama tüy rengi açık olduğu için kimse net olarak tüylerim de etkili olabileceğini söyleyemedi.
Yaklaşık 2 yıl sonra şehir değişikliği yapınca arayışlara tekrar başladım ve gittiğim lazer merkezinin bana iğneli epilasyon yapan bir yeri tavsiye etmesiyle iğneli epilasyona başladım.
Kolaltı için 6 seans iğneli epilasyona gittim şu anda da devam ediyorum ve çok memnunum ilk seansım 46 dakika sürmüştü. 6.seansım da ise 17 dakikaya kadar indi. Ve 6 seansın üzerinden yaklaşık 1 ay geçti ve birkaç tüy çıktı onlar da o kadar ince ki dikkatli bakınca anlaşılabiliyor. Seanslara ayda 1 gidiyorum. Epilasyon yapan bayan sürecin 1 yıl kadar sürebileceğini söyledi.Ben iğneli epilasyona başlarken siteden paylaşılan tecrübeleri okudum ve kendi tecrübemi de araştıranlara faydalı olması için paylaşmak istedim.