Gebeliğe Hazırlık Devam eden akıntı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ximix

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2020
155
60
28
33
Arkadaşlar yumurtlama gittikten sonra şeffaf akıntısı devam eden var mı? Yumurtlamam biteli 4-5 gün oldu nerdeyse az miktarda şeffaf uzayan akıntı gelmeye devam ediyor. Yumurtlama akıntısı kadar yoğun değil ama peçeteye geliyor sadece. Böyle bişey yaşayıp hamile olan var mı ya da neden olur bu yardımcı olursanız sevinirim

Canım bende seninle aynı durumdayım 4 gün oldu yumurtlamam biteli ama şeffaf akıntı geçmedi normalde böyle olmazdı hem ben 2 senedir korunuyordum yumurtlama ya 1 gün kala korunmasız bi ilişki oldu zaten hemen kalktım. Hamile kalmıyım diye ama herşeyin hayırlısı artık. Umarım buna cevap vericek birileri vardır

Benimde ilk defa başıma geliyor umutlanmakta istemiyorum ama yine de merak ediyorum. Böyle bişey yaşayan duyan varsa cevap verir inşallah

Benim 2 ocaktaki adetimden öncesi sürekli şeffaf ve beyaz akıntım oldu ama aşırı aşırı yani. Hatta krem gibi akıntım bile oldu. Bence akıntı kesin bir belirti değil ama kişiye özgü olabilirde.. Mesela bu ayda ovulasyon ve çatlama dahil hiç şeffaf akıntım olmadı. Hep rakı beyazı uzayan ya da sünen akıntım var ama umutlanmıyorum. Akıntıya pek güven olmaz fizyolojikte olabilir kendi adıma öyle düşünüyorum

Doğru söylüyorsunuz aslında benimde geçen ay adetten önce yoğun beyaz akıntım oldu nerdeyse 1 hafta ama adet oldum. Vücudumuz çok yanıltıyor bizi

Doğru söylüyorsunuz aslında benimde geçen ay adetten önce yoğun beyaz akıntım oldu nerdeyse 1 hafta ama adet oldum. Vücudumuz çok yanıltıyor bizi
Evet gerçektende öyle. İnsanız umutlanmaya yer arıyoruz.Hepimizin gönlüne göre olur umarım

Arkadaşlar bi güncelleme yapayım dedim belki farklı bişey diyen çıkar diye yumurtlamadan sonra şeffaf akıntı geldi demiştim o 1-2 kez geldi ve sonrasında hep beyaz akıntı gelmeye başladı şuan krem kıvamında yoğun olarak geliyor bat a 3 gün var. Hatta genelde bi kasık ağrısı oluyor sonra yoğun beyaz akıntı geliyor. Bugün temizlik yaptım temizlikten sonrada kasık ağrısı oldu ve devamında yoğun beyaz akıntı geldi ama başka hiç bir belirti yok. Test falan yapsam çıkar mı acaba negatif görmeyede korkuyorum. Beklemek çok zor

Ben son 3 güne gelsem de test yapsam diye gün sayıyorum. Sizin yerinizde olsam coktan yapmıştım. Olumlu ya da olumsuz görmek acaba demekten daha iyi bana göre

Ben son 3 güne gelsem de test yapsam diye gün sayıyorum. Sizin yerinizde olsam coktan yapmıştım. Olumlu ya da olumsuz görmek acaba demekten daha iyi bana göre
Aslında öyle ama önce yapınca negatif çıksada yine de içinde bi yerde bi umut kalıyor teste inanmıyorum bu sefer 2 kez üzülmüş oluyorum bilmiyorum çok zor valla :)

Aslında öyle ama önce yapınca negatif çıksada yine de içinde bi yerde bi umut kalıyor teste inanmıyorum bu sefer 2 kez üzülmüş oluyorum bilmiyorum çok zor valla :)
Zaten akışına bırakmadığımızdan oluyo noluyosa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…