- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
-
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
30 derecede yıkıyorum renklileri, siyahları. beyazları da hijyen açısıdnan 60 derecede yıkıyorum ki iyice dezenfekte olsunBen beyazlar için ariel kullaniyorum
Renkliler için bimden aldim en son memnunum ikisinden de hic sorun yasamadim siyahlari makineye tersten atar 30 derecede yikarim renkli beyazlari 40 ta beyazlari 60 ta
Yani siyahlari yuksek derecede yikarsan ondan olur renk solmasi
acaba ondan mıdır ya:/bilemedim işte güneş var hemen kurur diye astığım da oldu benim.Kaliteli bi deterjan ariel yada omo..camasirlarinizi gunes varken asmayin renkleri soluyo
Gunese asiyorsan baska sebep arama derim.acaba ondan mıdır ya:/bilemedim işte güneş var hemen kurur diye astığım da oldu benim.
Cabucak solar hemde beyazlari bile asmayin sarartiyoracaba ondan mıdır ya:/bilemedim işte güneş var hemen kurur diye astığım da oldu benim.
30 derecede yıkıyorum renklileri, siyahları. beyazları da hijyen açısıdnan 60 derecede yıkıyorum ki iyice dezenfekte olsun
kaynasın bi güzel diye.
kıyafetlerimizin halini görmeniz gerek.. lacivert tshirt grileşti desem inanır mısınız??
ama sadece acede oldu. çok uzun zamandır hep öyle yapıyorum. bir de cildimde kaşıntı da yaptı. diğerlerinin sadece performansını yetersiz buluyorum ama ace hem iç çamaşırlarında kabus hem de kıyafetlerimizi ziyan etti.. çamaşır suyu iyi güzel hoş ama deterjanını bir daha asssla almamGunese asiyorsan baska sebep arama derim.
nette araştırdım tüylenme yapıyor woolte iyi denmiş. woolite ı araştırdım ter kokusunu çıkaramıyor yazmışlar. ne zormuş yahu evle uğraşmak.Cnm günes okadar yapmaz en azindan 1 kereden yapmaz
Yani bilemedim deterjaninda sorun var kesin ama perwolde kullanabilirsin siyahi bu kadar seviyorsan kullananlar varsa soyler zaten ben kullanmadim ama
active fresh süper. eğer ekonomiklerden tavsiye gelmezse alıcam bari..Omo active fresh yada ariel kapsül