Yani reklam olmasin ama ben 10liraya 1lt f.airly aliyorum 3 4 ay gidiyor. O tarz markasiz deterjanlar su gibi harcaniyor ayni hesaba geliyor bence. Ellerimde allerji yapmasi da cabasi.
Ay pardan ben bulasik deterjani sandim bir an .sYani aslinda haklisiniz ama o an insanin elinde kisitli para oluyor ee almakta gerekiyor ne biliyim valla. Yoksa omo aliyordun bende ama suan inanilmaz artmis fiyati
komşum kullanmış hiç memnun kalmamışSelamin aleykum kk sekerleri. Malumunuz deterjan fiyatlari bi hayli yuksek fiyatlarla satiliyor. Gecen gun a101'in kendi markasi olan cicegim 5 kg toz deterjan dikkatimi cekti fiyatida 20 lira. Baya uygunmus dedim ama almaya cesaret edemedim. Deneyen varmi bu markayi merak ettim yorumlariniz neler?
Selamin aleykum kk sekerleri. Malumunuz deterjan fiyatlari bi hayli yuksek fiyatlarla satiliyor. Gecen gun a101'in kendi markasi olan cicegim 5 kg toz deterjan dikkatimi cekti fiyatida 20 lira. Baya uygunmus dedim ama almaya cesaret edemedim. Deneyen varmi bu markayi merak ettim yorumlariniz neler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?