Deterjan

metallic

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2014
70
28
88
35
İstanbul
Selamin aleykum kk sekerleri. Malumunuz deterjan fiyatlari bi hayli yuksek fiyatlarla satiliyor. Gecen gun a101'in kendi markasi olan cicegim 5 kg toz deterjan dikkatimi cekti fiyatida 20 lira. Baya uygunmus dedim ama almaya cesaret edemedim. Deneyen varmi bu markayi merak ettim yorumlariniz neler?

Yani reklam olmasin ama ben 10liraya 1lt f.airly aliyorum 3 4 ay gidiyor. O tarz markasiz deterjanlar su gibi harcaniyor ayni hesaba geliyor bence. Ellerimde allerji yapmasi da cabasi.

Yani reklam olmasin ama ben 10liraya 1lt f.airly aliyorum 3 4 ay gidiyor. O tarz markasiz deterjanlar su gibi harcaniyor ayni hesaba geliyor bence. Ellerimde allerji yapmasi da cabasi.

Kesinlikle. Ucuz olanlar çok daha fazla harcanıyor ve bitiyor. Aynı hesaba geliyor. Bence fiyatı ortalama bir şey alıp uzun kullanmak sanki daha iyi. Çevre için de daha iyi.

Çift durulama yaptırın mutlaka alacaksanız. En iyi deterjanlar bile bir sürü kimyasal içeriyor. Ben çok mecbur değilsem tercih etmezdim.

evet deneyen varsa bende cok merak ediyorum . camasır tozları var onları ilave ediyorum mesela ben normalinin yanında

Yani aslinda haklisiniz ama o an insanin elinde kisitli para oluyor ee almakta gerekiyor ne biliyim valla. Yoksa omo aliyordun bende ama suan inanilmaz artmis fiyati

Hiç denemedim ama iki kez yıkama yapıcaksınız eğer temizlemez ise ve daha çok deterjan koymanız gereki ben pek tavsiye etmiyorum. Renkli çamaşırlar için kullanılabilir.

İçeriğine bakın kimbilir neler var. Ben deterjanda sıvıyı tercih ediyorum. Hem kalıntı bırakmıyor hem de daha hesaplı. Perwoll kullanıyorum. Bir de bir uzman demişti ki; önerilen kullanım miktarının yarısını kullanın. Aynı temizlikte yıkadığını göreceksiniz. Ayrıca deterjanı evde yapmak isterseniz, Erkan şamcı’nın tarifleri var internetten aratın, göreceksiniz. Hem Sağlıklı hem de hesaplı ama ben uğraşamadım onunla.

komşum kullanmış hiç memnun kalmamış
peros un toz deterjanı çok güzel onu tavsiye edebilirim. 9 kilosu 30 tl bence fiyatı da uygun

Bunun yerine indirim dönemlerini takip ederseniz daha karlı cıkarsınız
Şu an toplu olmasada marka marka deterjanalrda indirim var
Geçen hafta şok markette vardı
Migros ve carfurre da yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…