Deterjan

Sevketi_Bostan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
4.519
4.897
133
Günaydınlar K.k. ahalisi :anneadayı: Şu aralar ekonomi yapmaya herkes gibi benim de çok ihtiyacım var ve market market gezecek vaktim de, fiyatları tek tek aklımda tutacak hafızam da yetersiz şu ara maalesef o yüzden kestirmeden gitmek istedim :olamaz: Çamaşır deterjanı şu günlerde nerelerde uygun veya indirimde acaba? Marka, özellikleri falan farketmez, siz yazın ben değerlendirme yapacağım, bugün muhakkak almalıyım :KK16: Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürleeer :KK52:

Günaydınlar K.k. ahalisi :anneadayı: Şu aralar ekonomi yapmaya herkes gibi benim de çok ihtiyacım var ve market market gezecek vaktim de, fiyatları tek tek aklımda tutacak hafızam da yetersiz şu ara maalesef o yüzden kestirmeden gitmek istedim :olamaz: Çamaşır deterjanı şu günlerde nerelerde uygun veya indirimde acaba? Marka, özellikleri falan farketmez, siz yazın ben değerlendirme yapacağım, bugün muhakkak almalıyım :KK16: Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürleeer :KK52:
Ben a101'den alıyorum. Orada uygun fiyatlı bir şey vardı. Markasını hatırlamıyorum şu an ama fiyat etiketlerini okursanız mağazada görebilirsiniz.

:) Valla indirim takip etme huyum olmadığı için (Zaten pek indirim de görmedim o markalarda) aynı marketten aynı deterjanları alıp geçiyorum. Benim faydam olmaz konuya ama faydalanabilirim, belki kaliteyi ucuza bulmanın yolları ifşa edilir, bir iki lira artar başka bir yere sıvarım diye şurada yerimi alayım.

Hemmen de birileri ispiyonlamış beni, ceza aldım gardaşş mapus değiştiriyo insanı, orda çok şeyler gördüm, yaşadım, detercan metercan da neymiş be, giyecek don bulamadığım zamanlar oldu :KK14: dermişim :KK45:
Teşekkürler cevap yazan arkadaşlar :KK28:
Bu konudan mı ben şok demeye korkuyorum bazen absürt durumlar oluyo geçen ben de siyasi mevzuya espiri yazdım konu dışı mesajdan ban yedim anlayan mı olmadı acaba :D

Bu konudan mı ben şok demeye korkuyorum bazen absürt durumlar oluyo geçen ben de siyasi mevzuya espiri yazdım konu dışı mesajdan ban yedim anlayan mı olmadı acaba :KK70:

Konuyu bdv ye açmıştım ben ama yani ne alakasız konular görüyorum orda, o cesaretle açtım, taşınacağını biliyordum ama mapus cezası da alacağımı bilmiyordum, yasalar sıkılaştırılmış anlaşılan :KK67::KK22:

Konuyu bdv ye açmıştım ben ama yani ne alakasız konular görüyorum orda, o cesaretle açtım, taşınacağını biliyordum ama mapus cezası da alacağımı bilmiyordum, yasalar sıkılaştırılmış anlaşılan :KK67::KK22:
:) arada bize de iyi geliyo bu Arada bi önerim var markayı buraya yazmaya tırsıp mesaj atıyorum :D

Back
X